Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Uitkijkpunt De Driesprong, Nationaal Park Veluwezoom

Kijk uit over de glooiende heidevelden van het Herikhuizerveld. Hier trek je je terug in de stilte, geniet je van de machtige natuur en luister je naar bijzondere geluiden. Doe je ogen eens dicht. Wat hoor jij om je heen?

Paarse heide Herikhuizerveld Veluwezoom

In augustus kleurt de heide paars. Het uitzicht vanaf uitkijkpunt De Driesprong aan de Beekhuizenseweg is spectaculair! Laat de schone boslucht door je longen stromen. Kom bij elkaar aan de twee picknickbanken met plek waar je ook met een rolstoel aan kunt schuiven. Hier kun je heerlijk lunchen in de buitenlucht, elkaar ontmoeten of gewoonweg genieten van de natuur.

De twee ‘lummelbanken’ zijn perfect om tegenaan te kunnen leunen als lang staan niet prettig is. Ook zijn er vier gewone zitbanken en twee infopanelen die voor mensen met of zonder rolstoel goed te bekijken zijn. Het uitzicht over het Herikhuizerveld is schitterend.

Bereikbaarheid

  • De Driesprong bevat vijf gehandicaptenparkeerplaatsen, ook geschikt voor personenbusjes, en vijf standaard parkeerplaatsen;
  • Houd er rekening mee dat er geen rolstoeltoegankelijk toilet in de buurt is;
  • Bezoekerscentrum Veluwezoom is toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo