Word lid
Wandelen

Wandelroute Oldenallerpad

Wandelroute Oldenallerpad

8 km

Waar

Oldenaller

Vertrekpunt

De Zoete Inval

Wandelen

Wandelroute Oldenallerpad

Ontdek het mooie buitengebied van Putten op en rondom landgoed Oldenaller. Wandel over dit klompenpad door kasteelbos, over boerenland, langs houtwallen, beken en over heide. Ervaar de rust van een eeuwenoud landgoed. De afwisseling van cultuur en natuur bepaalt hier de sfeer. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Je wandeling start bij De Zoete Inval, aan de Broekermolenweg in Putten. Het terras van dit boerenerf is in de zomermaanden geopend voor een kleine versnapering (zelfbediening). Zondag gesloten; parkeren kan wel dagelijks.

TIP: Je kunt de weg goed vinden aan de hand van de bordjes met het rood-witte klompenpad-logo onderweg, zie het plaatje hieronder.

Wat is er tijdens het wandelen te zien?

Je wandelt in het kasteelbos van landgoed Oldenaller, door een agrarische omgeving met een kenmerkend kampenlandschap en door een stukje bewaard heidegebied. Volg de bordjes met het klompenpad-logo, een wit klompje tegen een rode achtergrond.

TIP: Het Oldenallerpad is een klompenpad. Bekijk meer klompenpaden.

Praktische informatie

Bereikbaarheid

  • START

Startpunt

De Zoete Inval: Toon op kaart

Aanrijdroute openbaar vervoer

Er is een bushalte aan de Nijkerkerstraat; dit is zo'n 7 minuten lopen vanaf het startpunt. Kijk op 9292ov voor de actuele dienstregeling.

De route

 Startpunt

Oldenaller De Zoete Inval

8 km

Wandelroute Oldenallerpad