Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Narcissen en wilde hyacinten op landgoed Oldenaller

Vroeg in het voorjaar barst het op landgoed Oldenaller van de voorjaarsbloeiers. Een tapijt van gele, paarse en witte bloemen kleurt de nog kale bosgrond.

Bosanemoon landgoed Oldenaller

Landgoed Oldenaller tussen Putten en Nijkerk is eeuwenoud. Je vindt er oude bossen, lange lanen, akkers vol wilde bloemen en een echt kasteel. Vroeg in het voorjaar barst het hier van de voorjaarsbloeiers.

Een tapijt van kleurige bloemen

Na de koude winter ontwaakt de natuur zodra de eerste warme zonnestralen over de boomtoppen glijden. Een tapijt van gele, paarse en witte bloemen schiet uit de grond en kleurt het verder nog kale bos. Honderden narcissen, bosanemonen, krokussen en winterakonieten luiden het voorjaar in. Wil jij de lente niet missen? Download dan hier de wandelroute over het landgoed

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo