Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Dieren spotten

Snertwandeling met de boswachter door Planken Wambuis - Otterlo

Snertwandeling met de boswachter door Planken Wambuis - Otterlo

12 km

Waar

Planken Wambuis

Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 25,00
  • Ledenprijs€ 20,00

Uitverkocht

Activiteit

Snertwandeling met de boswachter door Planken Wambuis - Otterlo

Natuurmonumenten organiseert op zaterdag 28 december een stevige doorstapwandeling van ongeveer 12 km met de boswachter. Tijdens de wandeling kom je op plekken die normaal minder toegankelijk zijn. De kans op het zien van wild of grote grazers is heel groot. Onderweg kun je even uitrusten en opwarmen bij een welverdiende kop heerlijke erwtensoep met roggebrood en spek.

Praktische info

  • Trek stevige waterdichte schoenen of laarzen aan
  • Vergeet je verrekijker niet
  • Graag donkere kleding dragen
  • Honden mogen helaas niet mee
  • Inclusief erwtensoep met roggebrood en spek

De wandeling begint om 11.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. Startpunt is Parkeerplaats Oud Reemst, Harderwijkerweg 1 6731 ST in Otterlo. Deelnamekosten per persoon voor leden van Natuurmonumenten € 20,00 en niet-leden € 25,00.

Let op: Gezien de afstand van deze snertwandeling is de tocht alleen geschikt voor de échte wandelaars. Reserveer van tevoren je deelname. In verband met de te verwachten grote belangstelling kunnen alleen deelnemers deelnemen die van tevoren een kaartje hebben gekocht. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten

Afwisselend landschap en grote zoogdieren
Het landschap van het Planken Wambuis bestaat uit een afwisseling van akkers, graasweides, bos en heide. De uitgestrektheid van het gebied en de afwisseling maken dit bijzondere stukje Veluwe geknipt voor een heerlijke lange wandeling. In het uitgestrekte Planken Wambuis leven veel grote zoogdieren, zoals wilde zwijnen, reeën, edelherten, pony’s en Spaanse runderen. Altijd kans om ze tegen te komen.

logo