Ga direct naar inhoud

Infopunt Sint-Pietersberg

De ticketshop van Maastricht Underground met het infopunt Sint-Pietersberg is het ideale vertrekpunt voor een bezoek aan de Sint-Pietersberg, zowel ondergronds als bovengronds.

Fort Sint Pieter

Vanaf het voorjaar 2020 werken Natuurmonumenten en Maastricht Underground samen om alle bezoekers aan de Sint-Pietersberg, zowel onder- als bovengronds, op een goede manier te ontvangen en wegwijs te maken.

In één van de caponnières van Fort Sint Pieter is de nieuwe ticketshop van Maastricht Underground geopend; het startpunt van de rondleiding door het Fort en de gangenstelsels van Grotten Noord. Naast informatie over alle producten van Maastricht Underground kunnen bezoekers ook terecht voor stadswandelingen en producten van het Maastricht Visitor Centrum. De ticketshop is dagelijks geopend.

De ticketshop is tevens ontvangstpunt van Natuurmonumenten, met informatie over wandel- en fietsroutes, natuuractiviteiten en bijzonderheden over de Sint-Pietersberg en de ontwikkeling van de groeve. Op bepaalde momenten zijn vrijwilligers en medewerkers van Natuurmonumenten aanwezig en starten er excursies en activiteiten die Natuurmonumenten op de Sint-Pietersberg organiseert.

Contact

Natuurmonumenten Zuid-Limburg

Fort Sint Pieter

Luikerweg 80

6212 NH Maastricht

Mail Natuurmonumenten Zuid-Limburg

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid