Ga direct naar inhoud
Nieuws

Jouw stem telt

24 april 2024 | Lysan Wolf

Als lid van Natuurmonumenten hoor je bij de grootste natuurbeweging van ons land. We zijn een vereniging en samen werken we aan een natuurlijker Nederland. In de vereniging Natuurmonumenten hebben leden een stem. Via afgevaardigden kun jij als lid je mening laten doorklinken in de besluiten en standpunten van de vereniging.

ledencommissie enci

Hoe werk de ledencommissie?

De leden van Natuurmonumenten worden vertegenwoordigd vanuit twaalf ledencommissies. Die commissies onderhouden het contact met de leden in hun regio. Een aantal afgevaardigden van elke commissie vormen samen de ledenraad. De raad zorgt ervoor dat de stem van de leden doorklinkt in de koers van de vereniging. De ledenraad stelt de hoofdlijnen van het beleid vast, keurt het jaarverslag goed en benoemt de bestuursleden. Deze ledenvertegenwoordigers zijn goed op de hoogte van het beleid en zijn actief op zoek naar meningen en wensen van leden in hun regio. Daarvoor organiseren ze ledenbijeenkomsten. 

Laat van je horen

Woon je in Limburg en vind je het leuk om mee te denken over de koers van Natuurmonumenten? Heb je een mening over regionale en landelijke natuurzaken? Of wil je iets kwijt over dingen die je ziet gebeuren bij een beheereenheid bij jou in de buurt? Ben je het niet eens met het beleid? Of met de uitvoering ervan? Laat van je horen en neem contact op met ledencommissie Limburg en de Kempen. Zij vertegenwoordigen de 35000 leden in het zuidoosten van Noord-Brabant en het midden en zuiden van Limburg en staan in direct contact met beheereenheid Kempen en Midden-Limburg, beheereenheid Zuid-Limburg en beheereenheid Sint-Pietersberg.

emailadres: [email protected]

 

Lysan Wolf
Lysan Wolf

Boswachter Communicatie & Beleven Sint-Pietersberg, Maastricht