Ga direct naar inhoud
Nieuws

Tijdelijke afsluiting van een deel van de Killenbeekweg

13 november 2022 | A. Vermeer

Vanaf aanstaande maandagochtend 14 november om 7.00 uur tot aan woensdagavond 16 november 18.00 uur wordt de Killenbeekweg deels en tijdelijk afgesloten vanwege de werkzaamheden rond Bloemrijk Bloemkampen.

Bloemkampen in de ochtend...

De reden dat we de weg tijdelijk moeten afsluiten, is omdat er een zogenoemde ‘duiker’ moet worden geplaatst; een grote ronde betonnen buis die het water van de nieuw aan te leggen randsloot doorlaat. Om dit veilig te kunnen doen, mag er op dat moment niet over de weg worden gereden. Uiteraard plaatsen we hierover duidelijke borden en kun je daardoor deze dagen hopelijk gemakkelijk een alternatieve route kiezen. 

Welk deel er precies wordt afgesloten, zie je op dit kaartje:

 

Kaart met daarop de tijdelijke afsluiting van de Killenbeekweg in Hulshorst.

Optimaal benutten

We begrijpen uiteraard dat dit hinder kan veroorzaken; niet voor niets maken we optimaal van de tijd gebruik en hebben de tijdsduur van de afsluiting zo kort mogelijk gehouden. Je zult bijvoorbeeld merken dat het freezen en klaarmaken van het weggedeelte al vanaf vrijdag 11 november is gestart, maar dat ondanks dat de weg nog wel tot maandagochtend 14 november berijdbaar is gebleven. Kortom; we proberen de mogelijke overlast echt tot een minimum te beperken.  

 

Vragen

Heb je vragen over de tijdelijke afsluiting of wil je andere zaken rond dit project melden? Neem dan even contact op met Boswachter Communicatie & Beleven Afke Vermeer via (06) 30 64 61 18 of [email protected]

 

A. Vermeer