Natuurwerkdag Visdonk

Waar

Visdonk

Kosten

Volwassen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
Kinderen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Natuurwerkdag Visdonk

Samen buiten aan de slag: dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag! Het is gezond, leuk en gezellig om buiten aan het werk te gaan. Samen gaan we zagen, snoeien en meer. Op Visdonk (Roosendaal) kunnen vrijwilligers samen met Natuurmonumenten aan de slag om te zorgen dat heide daadwerkelijk heide blijft. Dat is nodig want jonge berken en dennen zorgen er langzaam voor dat de heide wordt verdrongen door bos. En we hebben een hoop handen nodig... door de coronacrisis hebben we een hoop mankracht moeten missen.

Op zaterdag 6 november zijn vrijwilligers welkom om te helpen met het uitsteken van berkjes en het afzagen van dennen. We starten om 10.00 uur. De verzamellocatie wordt nog bekend gemaakt. 

We kunnen niet zonder vrijwilligers
Al het werk dat verzet wordt op de Natuurwerkdag levert een belangrijke bijdrage aan het beschermen en behouden van natuur. Zorg voor landschap zoals onderhoud aan (knot)bomen, hagen, boomgaarden en heidevelden is vaak in vrijwilligershanden. Dankzij hen kan iedereen blijven genieten van het karakteristieke Nederlandse landschap.

 

logo