Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Overnacht in de keet van de boswachter op natuurcamping De Stiente

30 juni 2016 | Natuurmonumenten

Toe aan een nachtje uitrusten tijdens je fietsvakantie? Slaap een nachtje in de keet van de boswachter!

Overnacht in de keet van de boswachter op natuurcamping De Stiente

De boswachters van het Voorsterbos hebben hun schaftkeet omgebouwd tot comfortabele overnachtingsplek op natuurkampeerterrein De Stiente bij Kraggenburg. De keet is ingericht voor 2 personen en voorzien van 2-persoonsbed, keukenmaterialen en zitgelegenheid. In het sanitairgebouw van de camping zijn toiletten en douches te vinden. Huurders gebruiken eigen beddengoed.

Praktische informatie

De huurprijs van de boswachterskeet is €45,- per nacht of €120,- per weekend (vrijdag-maandag). De huurprijs kan alleen worden voldaan via de eenmalige machtiging die te vinden is in de welkomstzuil op de camping. De huurprijs is exclusief eindschoonmaak. We vragen huurders onze keet schoon en netjes achter te laten na vertrek.

Kom ook overnachten in de keetZin in een echte boswachterservaring? De sleutel van de keet bevindt zich in een codekluisje. De code is aan te vragen bij boswachter Klaas Althuis via M (06) 55825150 . Meer informatie over camping De Stiente vind je hier.

placeholder

Het comfortabele interieur van de keetFotograaf: Ellen Metz

Natuurmonumenten
logo