Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Natuurgebied

Zuidwestelijke delta

Zuidwestelijke delta

Natuurgebieden Zuidwestelijke delta

Steeds meer liefhebbers komen genieten van de natuurlijke rijkdom van de delta. Beleef het frisse en pure deltagevoel en ga op zoek naar zeehonden en bruinvissen!

Natuurmonumenten

Boswachter van dit gebied

Meer over Zuidwestelijke delta

Over het gebied

placeholder

placeholder

Routes en activiteiten

Wij hebben meerdere routes in de delta: langs het strand, door de duinen of over dijken. Zoek een mooie route uit in Zeeland of op Tiengemeten of Goeree. Ook kun je mee met een gids of boswachter om de natuur de ontdekken. Kijk hiervoor naar de activiteiten van ZeelandDuinen van Goeree of Tiengemeten

Handige kaart Oosterschelde

placeholder

Wil je de Oosterschelde ontdekken en op zoek naar bruinvissen? Neem een kijkje op www.ontdekdeoosterschelde.nl waar alle bezienswaardigheden rond de Oosterschelde handig op een kaart staan! Ook bij VVV Zeeland kun je terecht voor een overzicht van activiteiten in de delta.

Zeeland culinair

Met veel Zeeuwse specialiteiten als mosselen, kreeft en verse vis kun je culinair genieten in de delta! Ook zijn er vaak zuivel- en vleesproducten te koop bij boerderijen. Of probeer eens echte Zeeuwse wijn. Kijk voor een overzicht van restaurants bij VVV Zeeland. Eet smakelijk!

Word fan op Facebook

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en de mooiste foto's uit de Delta? Like de Delta op Facebook!

 

Zuidwestelijke delta

Agenda

excursie Rattekaai
ma 26 aug

Zomeravondexcursie door Het Verdronken Land van Zuid-Beveland

Ga mee op avontuur en zie de zon ondergaan boven het grootste schorrengebied van Nationaal Park Oosterschelde

Wandeling en bezoek aan Slot Haamstede
di 27 aug
Cultureel

Wandeling en bezoek aan Slot Haamstede

Heb jij altijd al een kijkje willen nemen in Slot Haamstede? Dit is jouw kans!

Vleermuis
vr 30 aug
Dieren spotten

Vleermuizenexcursie in de Duinen van Goeree

Gewapend met een batdetector gaan we op zoek naar vleermuizen in de Duinen van Goeree.

Direct naar

Zuidwestelijke delta

Nieuws van de boswachter

logo