Ga direct naar inhoud

OERRR Vette Vogelmiddag in de Zwaakse Weel

OERRR Vette Vogelmiddag in de Zwaakse Weel

Waar

Zwaakse Weel

Vertrekpunt

Kosten

Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal: € 12,25
  • Ledenprijs: € 8,58
Activiteit

OERRR Vette Vogelmiddag in de Zwaakse Weel

Wil je ook de vogels helpen in de winter? En ben je nieuwsgierig waarom we dat eigenlijk doen? Kom er achter tijdens de Vette Vogelmiddag in de Zwaakse Weel

Vette vogelhapjes

Vette vogelhapjes maken is altijd een lekkere kliederboel, maar wel heel nuttig! Samen met de OERRR vrijwilligers leren jullie zelf vette vogelhapjes maken. Deze kun je weer hangen aan een mobiele vogelhanger, die je zelf gaat maken, ook weer met de hulp van onze OERRR vrijwilligers. Naast de vette vogelhapjes gaan jullie ook vogels knutselen, die je in een (kerst)boom kunt hangen. 

Deze activiteit is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar oud. Ben je jonger of ouders en wil je toch graag mee doen, dan ben je natuurlijk van harte welkom! Je ouders/verzorgers brengen je en halen je na afloop weer op. Vind je het spannend zonder ouders/verzorgers? Dan mogen zij natuurlijk in de buurt blijven.

Als we klaar zijn met de activiteiten, dan drinken we met z'n allen een warme chocomelk in de Boswachtershut met iets lekkers er bij!

Overige info

  • Trek kleding aan wat vies mag worden
  • omdat we de warme choco buiten drinken, is het wel lekker om een muts, sjaal en winterjas bij je te hebben. 

Het kan zijn dat kinderen het spannend vinden zonder ouders. Geen probleem. Ouders mogen er bij blijven. Maar wel op de achtergrond, anders worden de ruimtes veel te krap en nemen de ouders het vaak over van de kinderen. 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Informatiepunt Zwaakse Weel