Ga direct naar inhoud

Start Focusgroep vrijwilligerswerk

Start Focusgroep Vrijwilligerswerk - doe je mee?

focusgroep

Bij Natuurmonumenten werken we samen met zo’n 7000 vrijwillige collega’s. De inzet van deze collega’s is ontzettend waardevol en hierdoor kunnen we als vereniging veel meer doen voor de natuur. Meer (vrijwillige) collega’s die meekijken en checken vanuit verschillende invalshoeken, dat houdt ons als vereniging scherp en het helpt om keuzes en afwegingen zorgvuldig te maken, om vervolgens het vrijwilligerswerk binnen Natuurmonumenten beter te organiseren en faciliteren.

  • Om vanuit het hele land input te krijgen op het vrijwilligerswerk binnen Natuurmonumenten wordt er een Focusgroep Vrijwilligerswerk opgericht.
  • Hierin zit idealiter elke beheereenheid, bezoekerscentrum en centraal kantoor vertegenwoordigt door middel van de deelname van een vrijwillige collega.
  • We streven daarnaast naar een vertegenwoordiging van alle vijf de werkvelden van het vrijwilligerswerk (gebiedsbeheer, publiekscontact, inventarisatie, belangenbehartiging, ondersteunende werkzaamheden).

De Focusgroep Vrijwilligerswerk zorgt voor een divers en brede afvaardiging vanuit de vereniging die ons kan helpen aan input, toetsing en feedback op het thema vrijwilligerswerk binnen Natuurmonumenten. Op deze manier zorgen we voor een sterke onderlinge verbinding en samenwerking tussen lokaal en centraal, dat de input vanuit de vrijwillige collega’s is geborgd, draagvlak voor het vrijwilligerswerk wordt vergroot en dat er een toetsing plaatsvindt met de praktijk.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst!

Ken of weet jij iemand waarvoor deze rol op het lijf staat geschreven? Stuur de vacature vooral door! Of heb je zelf interesse? Meld je aan en denk met ons mee! Daarmee help je ons en heb je invloed op facilitering en organisatie van het vrijwilligerswerk binnen Natuurmonumenten. Aanmelden kan via een mail aan HR Experts vrijwilligerswerk Marlene en Amy via [email protected]. Wil je eerst even bellen of meer informatie, dat kan uiteraard! Onze telefoonnummers zijn: 06-17087965 (Marlene) en 06-23602817 (Amy). Wij kijken uit naar je reactie!