Ga direct naar inhoud

Duurzaam vergaderen bij Weidevol in Zwartsluis

Vergaderlocatie Weidevol beschikt over een ruime vergaderlocaties met uitstekende faciliteiten. De vergaderruimtes zijn gelegen in Zwartsluis, tegen het prachtige natuurpark Nationaal Park Weerribben-Wieden aan. In deze inspirerende omgeving kan je ontspannen vergaderen met jouw collega’s.

Weidevol ontvangstruimte

Midden in de natuur, in een landelijke omgeving bevindt zich Weidevol. Vergaderen bij Weidevol in Zwartsluis levert altijd inspiratie op. Onze locatie is goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer vanuit o.a. Zwartsluis, ZwolleMeppel en omstreken. Het uitzicht over het Zwarte Meer en een eeuwenoude polder en weidevogelreservaat zorgt voor een extra dimensie.

Pand Weidevol

Vergaderen tussen de koeien

Ondernemers Hermen en Leanne Spans runnen vanaf najaar 2014 Weidevol. Daarover vertellen ze: 

"Met Weidevol willen wij bewijzen dat landbouw en natuurbeheer goed samen kunnen en elkaar zelfs versterken. Daarvoor werken we nauw samen met Natuurmonumenten. Wij vinden dierwelzijn erg belangrijk, zo grazen onze koeien, zodra het kan en er genoeg (kruidenrijk)gras is lekker buiten. In onze bedrijfsvoering houden wij veel rekening met de weidevogels, we beheren zelf een aantal plas dras percelen, zodat het een fijne leefomgeving is voor de grutto, kieviet en vele andere soorten. Samen met Natuurmonumenten spannen wij ons in om de Barsbekerbinnenpolder optimaal in te richten".

Weidevol Vergaderen Grutto

Grutto | Weidevogelreservaat

Faciliteiten

Bij Weidevol kun je terecht voor bijeenkomsten tot wel 80 personen. Er is een ruime vergaderzaal en een inspirerende directiekamer, beide voorzien van alle moderne vergaderfaciliteiten. Daarnaast is er ook een ontvangsthal met een koffiecorner aanwezig. 

Catering

Van uitgebreide buffetten tot een lekker broodje er is van alles mogelijk. Bijvoorbeeld een lekkere warme appeltaart of een smoothie tijdens de vergadering. Het motto van weidevol hierin is: “u vraagt wij draaien”!

Grote zaal

Grote zaal

Wanneer je je in deze zaal bevindt, heb je zicht op de melkveestal en kun je genieten van adembenemende uitzichten, waaronder het vogeleiland waar de zeearend broedt. De grote zaal is niet alleen groot, maar ook zeer veelzijdig. Er is een geluidsinstallatie aanwezig en een zithoek. Perfect om even te overleggen in een huiselijke sfeer. 

  • Tot 80 personen
  • Scherm en beamer
  • Geluidsinstallatie
  • Meerdere opstellingen mogelijk

 

Weidevol vergaderen kleine zaal

Kleine zaal

Deze zaal is zeer geschikt voor directieoverleg, maar ook voor diverse trainingsdoeleinden. Er is plaats tot maximaal 30 personen (dit ligt natuurlijk wel aan de opstelling) en vanuit deze zaal kijk je de rechtstreeks de melkstal in.

  • Tot 30 personen
  • Meerdere opstellingen mogelijk
  • Scherm en beamer
Weidevol vergaderen Ontvangst

Ontvangstruimte

In de ontvangstruimte heten we je graag welkom voordat je begint met je bijeenkomst. Hier kun je ook genieten van een smakelijke lunch of een kop koffie. Het is een ideale ruimte om te ontspannen tussen de vergadersessies door, zonder gestoord te worden tijdens je presentaties. Na een lange dag vergaderen kun je hier bovendien heerlijk ontspannen met een drankje.

Weidevol vergaderen melkstal

Melkveestal

Contact

Voor meer informatie of reserveren: Leanne Spans, tel. 06 2948 9793 of mail[email protected]