Ga direct naar inhoud

Duurzaam vergaderen in Fort Kijkuit bij Loosdrecht

Natuurmonumenten is continu bezig met het onderhoud en renovatie van haar culturele erfgoed om dit te behouden voor de toekomst. Wegens renovatiewerkzaamheden op Fort Kijkuit vanaf begin september is er helaas tijdelijk geen mogelijkheid om een vergaderarrangement te boeken. We verwachten de werkzaamheden begin januari af te ronden en weer klaar te zijn om gasten te ontvangen. Tot die tijd kun je terecht in omliggende vergaderlocaties als Bezoekerscentrum Gooi & Vecht, Haarzuilens of Gasterij Stadszicht in Naarden.

Vergaderen in de natuur bij Fort Kijkuit

Vergaderen in een fort

Een bezoek aan Fort Kijkuit is een hele belevenis. Het imposante bouwwerk is een verdedigingswerk uit de negentiende eeuw om Utrecht te verdedigen. Het ligt middenin natuurgebied de Vechtplassen.

Vergaderen Fort Kijkuit vergaderzaal

Vergaderzaal Kijkuit

Vergaderzaal Kijkuit

Vergaderzaal Kijkuit

Faciliteiten van Fort Kijkuit

Het fort heeft een grote zaal beschikbaar voor vergaderingen: Kijkuit.

Vergaderzaal Kijkuit 

Deze zaal kijkt uit over de polders. Vogels vliegen langs en er staan geregeld reeën voor het raam.

  • De zaal biedt ruimte tot 10 personen
  • Er is een flip-over
  • Er is een verplaatsbaar plasmascherm met HDMI-kabel
  • Er is WIFI

Boek hier deze vergaderzaal bij Hilversum

Pauze in de natuur

Het is goed om even de benen te strekken tussen het vergaderen door. Het zorgt voor een frisse blik en nieuwe inspiratie, zeker in een omgeving zoals die van het fort. Loop een rondje om het fort en beklim het uitzichtpunt voor een weids uitzicht over de polders. In het voormalige kruithuis kun je meer te weten komen over de geschiedenis van het fort en het gebied. 

Vergaderen Fort Kijkuit uitkijkpunt over natuurgebied Vechtplassen

Geniet van het uitzicht over natuurgebied Vechtplassen

Duurzame arrangementen

Je huurt bij ons een vergaderzaal in combinatie met een koffie- en theearrangement. Je kunt kiezen uit een divers aanbod van biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. En de lunch wil je zeker niet missen! Boek ook een heerlijk gezonde lunch met zo veel mogelijk lokaal geproduceerd producten.

Lunch in Fort Kijkuit

Geniet van een heerlijke lunch bij het vergaderarrangement

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

 

Bereikbaarheid locatie

Deze vergader locatie is minder goed te bereiken met openbaar vervoer. Het is ongeveer 30 minuten lopen vanaf de  bushalte. Check een reisplanner voor actuele informatie. 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid