Ga direct naar inhoud

Vergaderen bij Smeerling in het Dal van de Ruiten Aa

.

Vergaderen Smeerling

Halming’s Hoes is de enige van de authentiek Saksische boerderijen in beschermd dorpsgezicht Smeerling dat openbaar wordt gebruikt. Het is in het verleden volledig gerestaureerd in oorspronkelijke stijl. De handgebakken vloertegels, dikke eikenhouten gebinten – deels met vakwerk – betegelde schouw, raampjes en kleurstellingen , van boven tot onder ademt het huis de sfeer van eeuwen geleden, toen het de boerenhoeve was van de familie Halmingh. Door de ramen heb je er uitzicht over de prachtige natuur van het geheel in oude ere herstelde beekdal van de Ruiten A.

Tijdelijke foto Smeerling

Faciliteiten

De vergaderzalen hebben de volgende faciliteiten:

  • Beamer
  • Draadloos internet
  • Flip-over

Bij alle arrangementen is onbeperkt koffie en thee & water en huisgemaakt lekkers van de dag inbegrepen

Prijzen en capaciteit

  • Tot 25 personen
  • Prijzen vanaf 19,- p.p. vanaf 8 personen
  • Bij een gezelschap onder de 8 personen is er een toeslag p.p.

Pauze in de natuur

Nieuwe blaadjes aan de bomen of juist de herfstkleuren, elk seizoen is prachtig in het Dal van de Ruiten Aa. Geniet van omgeving door een wandeling, fietstocht of zelf kanotocht te maken. Ee pauze om echt even de gedachten te verzetten en daarna weer fris verder te gaan. Wandel bijvoorbeeld de Boomweideroute en zie de mooie lakenvelders in de weide staan en misschien wel de ijsvogel.

Of ga met de boswachter op pad in het gebied. Laat je door deze ervaren gids meevoeren door het dal en dompel je onder in de verhalen van dit unieke gebied. Het is wel slim om dit te boeken direct bij het reserveren van de vergadering. Zo weet je zeker dat er iemand klaar staat voor jou natuur ervaring.

Dal van Ruiten A

Dal van Ruiten A

.

Lokale Arrangementen

Bij Gasterij Natuurlijk Smeerling wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en lokale producten. Dit zie je ook aan de lokale gerechten die het menu passeren. In het noorden is er meer als genoeg regionaal lekkers te eten.

horeca op Tiengemeten

Lokale & Biologische gerechten

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen! 

Boek een vergadering

Lees hier meer over vergaderen bij Gasterij Natuurlijk Smeerling. Neem voor boekingen en informatie contact op met 0599-312611 of via het contactformulier 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid