Ga direct naar inhoud

Vergaderen in Jachtslot Mookerheide

Vergaderen op Landgoed Mookerheide: Natuurlijk, Inspirerend, en Nabij Nijmegen!
Ervaar de frisse en creatieve mindset die deze groene en historische omgeving met zich meebrengt. Klaar voor jouw volgende vergadering, heidag, of teambuildingsevent in het Jachtslot?

Luchtfoto Jachtslot Mookerheide

Sinds 2024 nodigen we je uit om zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, teambuilding, creatieve sessies, productpresentaties of congressen te ervaren in deze "huiskamer". Het Jachtslot biedt ruimtes voor groepen vanaf 4 personen tot maximaal 200. In combinatie met onze arrangementen en de fantastische omgeving wordt jouw volgende evenement onvergetelijk.

Grote zaal in het Jachtslot
Jachtslot Drinken

Arrangementen

Alle arrangementen zijn beschikbaar in de brochure en zijn inclusief koffie, thee, cappuccino, water en frisdranken die worden geserveerd in de break-out zaal van het Jachtslot. Gedurende de dag vind je ook een assortiment aan zoete lekkernijen zoals carrot cake, macarons en verfrissende yoghurt in de break-out ruimte. Daarnaast wordt er fruit en snackgroenten met hummus dips en andere smaakmakers aangeboden. Dit zorgt voor de nodige energie tijdens de bijeenkomst.

Klik op rechts op lees meer om een veelgevraagd arrangement te zien.

Vergaderzaal Jachtslot Mookerheide
Kamer Jachtslot

Door de combinatie van vergaderfaciliteiten en horeca in het Jachtslot kunnen we altijd rekening houden met jouw wensen. Tussen april en oktober staan onze foodtrucks op het landgoed. Vanuit de foodtruck kunnen wij een snack, eenvoudige lunch of koffiestop verzorgen. Ook leuk: na afloop van het formele programma kan onze chef op het privéterras de Green Egg aansteken.

Excursie

Het Jachtslot bevindt zich op Landgoed Mookerheide van Natuurmonumenten. Maak daarom tijdens de pauze een wandeling over het landgoed of reserveer een excursie met de boswachter die je meeneemt in de historie en natuur van de omgeving. Een unieke ervaring speciaal voor jouw gezelschap.

Ree met jong

Het jachtslot kan naar wens deels of geheel (exclusief) gehuurd worden. Eerst iets presenteren en daarna (sportief) buitenzijn? Alles is binnen handbereik en bespreekbaar. Kom langs of neem digitaal contact op met Jachtslot Mookerheide via 024 20 366 50 of [email protected]

bekijk de brochure