Ga direct naar inhoud
Brambergen

Brambergen

  • Restaurant
Terras van Café/Restaurant Brambergen

Altijd welkom bij Brambergen

Van ontbijt tot maaltijd, via de lunch naar de borrel. Bij Brambergen kan je elke dag genieten. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische en lokale ingrediënten en dat proef je terug. Binnen lekker op een bankje of in de zon op het terras, bij Brambergen ben je elke dag en elk seizoen welkom.

Meer over Brambergen
 • Routes
 • Agenda
 • Over de locatie

  Café-restaurant Brambergen is een heerlijke plek voor wandelaars (startpunt diverse wandelingen) en liefhebbers van groen en buitenplaatsen. Vernoemd naar de nabijgelegen hofstede Brambergen uit 1634 staat ons duurzaam gebouwde paviljoen sinds 2015 op Landgoed Boekesteyn. 

  Vergaderen bij Brambergen

  Privacy in de zaal boven brambergen

  Vergaderen bij Brambergen kan op verschillende manieren in de twee beschikbare zalen. Zo kan je met een groter gezelschap terecht in de 'Eekhoornzaal', gelegen naast Brambergen in het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Tijdens de vergadering kun je hier genieten van de gerechten van Brambergen, en in de pauze lunchen in het restaurant; een perfecte onderbreking. Voor kleinere groepen tot maximaal 10 personen is er de 'Brambergenzaal' beschikbaar boven in het restaurant.

  De Eekhoornzaal
  - Max 60 personen.
  - Koffie en thee is inbegrepen. 
  - 375,- per dagdeel 
  - 525,- hele dag
  - Boekbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00 tot 17.00 uur. 

  Brambergenzaal
  - Max 10 personen vergaderen.
  - 75,- per dagdeel 
  - 150,- hele dag
  - Boekbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 tot 17.00 uur. 

  Brambergen

  Agenda

  Vliegenzwammen
  din 15 okt

  Paddenstoelen - mysterieus en onmisbaar

  Ineens komen ze weer uit de grond, van de ene op de andere dag: paddenstoelen. Af en toe staan ze er met hele heksenkringen tegelijk. Soms zijn ze klassiek rood met witte stippen maar ook bruin, okergeel, zwart of groen bestaat. Naast de steel met hoed kennen ze nog vele andere verschijningsvormen, bijvoorbeeld bekertje, tongetje, oortje of kluifje. Sommige zijn eetbaar, andere zijn zwaar giftig of hallucinerend.
  De gids neemt je mee in de wondere wereld van de paddenstoel.
  Deze excursie sluit aan op de lezing van het Themacafé in Eemnes op 3 oktober

  Direct naar

  Brambergen

  Wat wij hier doen

  Wat bedoelen we met 'Horeca Natuurlijk.'

  Natuurmonumenten doelt hiermee op de samenwerking met de meest natuurvriendelijke horecagelegenheden in onze prachtige gebieden. De menu's van het horeca-aanbod worden op duurzame wijze samengesteld en bestaan grotendeels uit streekproducten. Daarnaast ligt de focus op natuurbescherming en natuurbeleving in de directe omgeving. Of je nu een restaurant, gasterij, café zoekt of gewoon een gezellige plek om te ontspannen in de natuur, onze partners verwelkomen je graag.

  Bekijk alle horeca