Ga direct naar inhoud
Brasserie Veluwezoom

Brasserie Veluwezoom

  • Restaurant
Brasserie Veluwezoom

Centraal op de veluwe

Bezoek Brasserie Veluwezoom, gelegen in het bezoekerscentrum van Nationaal Park Veluwezoom. Geniet van heerlijke gerechten binnen of op ons terras terwijl je kinderen spelen op de nabijgelegen speeltoestellen. Ontdek waarom dit de perfecte uitvalsbasis is voor wandelingen en fietstochten.

Meer over Brasserie Veluwezoom
 • Vergaderen
 • Menu
 • Routes
 • Agenda
 • Over de locatie

  Brasserie Veluwezoom bevindt zich in het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Nationaal Park Veluwezoom. Wij bieden een heerlijke selectie aan gerechten en dranken. Ideaal start of eindpunt wandel- of fietstocht, of voor een ontspannen moment op ons terras terwijl je kinderen spelen op de speeltoestellen naast de brasserie.

  Interieur Brasserie

  Binnen even uitrusten

  Veluwe Actief

  De brasserie bevindt zich naast Veluwe actief Oversteeg. Een leuke combinatie is dus om te beginnen bij de brasserie met een gebakje en koffie of thee en dan de Veluwe te verkennen met een e-bike, mountainbike of Veluwe scooter. Of ga het gebied in met een gps-wandeling. En als je terugkomt? Dan zorgen wij dat er een lunch voor je klaarstaat.

  Voor alle mogelijkheden neem contact op met:
  [email protected]

   

  Mountainbiken Veluwezoom classificatie

  Huur een MTB

  bij Veluwe actief

  Kids

  Geniet van ontspanning terwijl de kinderen zich uitleven. En zelfs op regenachtige dagen? Dan kun je samen met de kinderen binnen genieten, want onze kindermenukaart bevat een prachtige kleurplaat. Plezier en lekker eten vormen een combinatie die ook volwassenen nog aanspreekt.

  Tip

  Het kids 12 uurtje; met een Tosti kaas of ham/kaas, soep van de dag en limonade.

  klimmen en spelen op Veluwezoom

  Genieten op de veluwe

  samen met de kinderen

  Brasserie Veluwezoom

  Agenda

  Bezoekersinformatie

  Bereikbaarheid

  • Brasserie Veluwezoom

  Direct naar

  Brasserie Veluwezoom

  Wat wij hier doen

  Wat bedoelen we met 'Horeca Natuurlijk.'

  Natuurmonumenten doelt hiermee op de samenwerking met de meest natuurvriendelijke horecagelegenheden in onze prachtige gebieden. De menu's van het horeca-aanbod worden op duurzame wijze samengesteld en bestaan grotendeels uit streekproducten. Daarnaast ligt de focus op natuurbescherming en natuurbeleving in de directe omgeving. Of je nu een restaurant, gasterij, café zoekt of gewoon een gezellige plek om te ontspannen in de natuur, onze partners verwelkomen je graag.