Overzicht

Informatiepunten

 • excursieleider
  Vrijwilligersvacature

  Gezocht: Excursiebegeleiders Geuldal

  Wil jij jouw fascinatie voor de natuur delen met anderen? Het prachtige Geuldal laten beleven door mensen te laten proeven, ruiken, horen, zien…. Ken je de bijzonderheden van het Geuldal bij Epen en Mechelen of wil je die leren kennen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • publieksboswachter
  Vrijwilligersvacature

  Gezocht: Vrijwillige publieksboswachters in het Geuldal

  Geniet jij ervan om veel buiten in de natuur te zijn, vind je het leuk om bezoekers wegwijs te maken en sta je ervoor open om het werk van Natuurmonumenten te promoten? Dan ben jij misschien geschikt om te komen werken als vrijwillige publieksboswachter in het Geuldal bij Epen, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

 • Infopunt
  Vrijwilligersvacature

  Gezocht: Infovrijwilliger (m/v) Geuldal

  We zijn op zoek naar vrijwilligers die het visitekaartje van Natuurmonumenten willen zijn vanuit ons prachtige rijksmonument De Volmolen bij Epen. Vind je het leuk om voorlichting en informatie te geven aan bezoekers? Deel je graag je enthousiasme over de natuur in het Geuldal? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

 • Waterloopbos Deltawerk

  Te doen in het Waterloopbos

  In het rijksmonumentale Waterloopbos liggen de schaalmodellen van ruim dertig waterwerken verborgen. Paviljoen Het ProefLab// is het ideale startpunt voor een wandeling door dit gebied met een unieke historie.

 • Interieur vrijwilligers- en inforuimte
  Tip

  Vrijwilligers- en inforuimte Achter 't Zaand

  Vrijwilligers heten u van harte welkom bij informatiecentrum de Zaandstee op het erf van de schaapskooi Achter’t Zaand in Lhee. Op het erf vertellen we u van alles over de schapen, de wol, begrazing en het prachtige Dwingelderveld.

 • De Wakel Buurserzand
  Tip

  De Wakel in het Buurserzand

  De Wakel in het Buurserzand is inmiddels een bekende ‘pit stop’ voor wandelaars en fietsers. Wakel is het Twentse woord voor jeneverbes.  Een bijzondere naam voor een bijzondere lokatie.

 • Fort Sint Pieter

  Infopunt Sint-Pietersberg

  De ticketshop van Maastricht Underground met het infopunt Sint-Pietersberg is het ideale vertrekpunt voor een bezoek aan de Sint-Pietersberg, zowel ondergronds als bovengronds.

 • Eilandpaviljoen Marker Wadden
  Tip

  Eilandpaviljoen op Marker Wadden

  Dit is hét startpunt voor je bezoek aan Marker Wadden. Ontdek hier hoe de eilanden en hun natuur zijn ontstaan. Geniet van een drankje en iets lekkers, terwijl je vanaf het terras uitkijkt over het Markermeer.

 • Hoeve Wielrevelt

  Hoeve Wielrevelt

  Hoeve Wielrevelt is het ideale vertrekpunt om landgoed Haarzuilens te ontdekken. Je kunt hier je wandelroute starten, een kop koffie drinken, op het erf rondlopen of geuren opsnuiven in de moestuin.

 • logo