Ga direct naar inhoud
Op een prachtig landgoed in Vorden

Keuken van Hackfort

  • Restaurant
De Keuken van Hackfort

Waar genieten 'Natuurlijk' is

In het sfeervolle koetshuis naast kasteel Hackfort bevindt zich de Keuken van Hackfort. Hier geniet je van heerlijke gerechten of een drankje terwijl je uitkijkt op het ‘Hof van Hackfort,’ de historische kasteelmoestuin.

Meer over Keuken van Hackfort
 • Vergaderen
 • Routes
 • Agenda
 • Over de locatie

  Ontdek de authentieke charme van De Keuken van Hackfort, gevestigd in het prachtige koetshuis van kasteel Hackfort. Vanaf het ruime terras geniet je van een adembenemend uitzicht op ‘de Hof van Hackfort,’ de historische kasteelmoestuin waar verse groenten, fruit, bloemen en kruiden worden geteeld. De gerechten worden met passie bereid, geïnspireerd door de seizoensgebonden oogst van de tuin en lokale leveranciers.

  De prachtige moestuin op Hackfort is een lust voor het oog

  Verse groenten uit de moestuin

  verwerkt in de gerechten van de Keuken van Hackfort.

  Diner & High Tea

  Ontdek de culinaire verwennerijen van De Keuken van Hackfort! Op vrijdag-, zaterdag-, en zondagavond staan de deuren vanaf 18.00 uur voor je open voor een heerlijk diner. Kies uit een wisselend 3- of 4-gangen Hackfort Menu, samengesteld met lokale en seizoensgebonden ingrediënten, rechtstreeks uit de moestuin. Zo garanderen we verse gerechten vol smaak. Reserveren is aanbevolen, dus bel ons gerust voor beschikbaarheid.

  High Tea – Achterhoeks Thee Leuten

  Ook kun je genieten van een traditionele High Tea ofwel Achterhoeks Thee Leuten, een heerlijke middagactiviteit voor minimaal twee personen. Ontdek onbeperkte thee, een glaasje soep, hartige hapjes en zoete lekkernijen. Houd er rekening mee dat deze "high tea" niet lactosevrij of glutenvrij kan worden geserveerd. Voor slechts 24,50 per persoon geniet je van deze smaakvolle ervaring!

  Eten Hackfort

  Diner & High Tea

  De keuken van Hackfort is ook een locatie voor een authentieke high tea of heerlijk diner.

  Buitenleven

  Naast genieten van in de Keuken van Hackfort kan er ook worden geslapen in het Kasteel van Hackfort. Deze unieke locatie is via Buitenleven te boeken. Gasten van Buitenleven vakanties die in het kasteel verblijven kunnen voorafgaand aan hun verblijf een ontbijt reserveren. Dit kan in het kasteel (€ 17,50 p.p.) en vanaf 10.00 uur kan het bij ons in het restaurant (15,- p.p.)

  Overnachten in het Kasteel Hackfort

  Van 2 tot maximaal 18 personen.

  Keuken van Hackfort

  Agenda

  Keuken van Hackfort

  Nieuws van de locatie

  Direct naar

  Keuken van Hackfort

  Wat wij hier doen

  Wat bedoelen we met 'Horeca Natuurlijk.'

  Natuurmonumenten doelt hiermee op de samenwerking met de meest natuurvriendelijke horecagelegenheden in onze prachtige gebieden. De menu's van het horeca-aanbod worden op duurzame wijze samengesteld en bestaan grotendeels uit streekproducten. Daarnaast ligt de focus op natuurbescherming en natuurbeleving in de directe omgeving. Of je nu een restaurant, gasterij, café zoekt of gewoon een gezellige plek om te ontspannen in de natuur, onze partners verwelkomen je graag.