Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kinderen

Korting op een speurtocht van OERRR

Van welk dier zijn deze sporen en hoe oud is deze boom? Kan jij de schat in het bos vinden? Leer alles van de natuur en beleef spannende avonturen met de speurtochten van OERRR.

Ontvang nu 25% korting op een speurtocht met de bon uit de agenda van de Nationale Postcode Loterij.

Speurtochten met OERRR

25% korting op een speurtocht

Met de bon uit de agenda van de Nationale Postcode Loterij ontvang je 25% korting op zo’n kinderspeurtocht, verkrijgbaar bij een van de bezoekerscentra van Natuurmonumenten. Je hoeft niet te reserveren en kan de bon gewoon bij de kassa inleveren. De speurtochten zijn er in verschillende prijsklassen en zijn op basis van beschikbaarheid. Bekijk hieronder een overzicht van alle speurtochten.

Wat is OERRR?

OERRR maakt van iedereen een natuurbeschermer. Je gaat buiten op avontuur en leert ondertussen hoe jij de natuur kunt helpen. Heel makkelijk, want OERRR geeft je handige tips. Zo is de natuur er niet alleen nu voor jou, maar ook later. Daarnaast is lekker in de natuur bezig zijn ook nog eens hartstikke gezond. Lees meer over OERRR

Speurtochten van OERRR

logo