Ga direct naar inhoud

Een LC lid stelt zich voor: Jet Westhoff

Een kennismaking met Jet Westhoff.

Noord-Brabant

Sinds 3 jaar woon ik in Tilburg. In de afgelopen jaren heb ik in verschillende provincies gewoond, maar ik ben nu terug in Noord-Brabant waar ik geboren ben (Breda).

De natuur heeft mij altijd geboeid. Als klein kind ging ik met mijn vader vogels kijken. Tijdens fiets- en wandeltochten kan ik enorm van de natuur en het landschap genieten.

Voor het behoud en uitbouw van de natuur is Natuurmonumenten belangrijk. En voor het opkomen en integreren van de belangen van de natuur binnen de diverse maatschappelijke opgaves zoals de energietransitie, het veranderende klimaat, en de transitie naar een meer duurzame landbouw. Ik lever hier graag een actieve bijdrage aan.

Als opleiding heb ik de hogere landbouwschool en agrarische milieukunde gevolgd. Vervolgens heb ik bij een aantal gemeenten en adviesbureaus gewerkt. Met name op het gebied van milieu, bouw- en woningtoezicht en de ruimtelijke ordening. In de afgelopen jaren heb ik gewerkt aan de implementatie van de Omgevingswet bij een gemeente. Als vrijwilliger zet ik mij al vele jaren in voor natuureducatie bij kinderen.

Jet Westhoff