Groepsuitje op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen

Momenteel nemen we geen aanvragen in behandeling tot september 2022. Excuses voor het ongemak.
Wil je met vrienden, familie of collega's een unieke wandeling organiseren? Ga samen met een ervaren gids op pad en laat je verrassen door de prachtige natuur en cultuur van de 's-Gravelandse Buitenplaatsen. De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt er van alles over.

Groepsuitje 's-Graveland

Momenteel nemen we geen aanvragen in behandeling tot september 2022. Excuses voor het ongemak.

Wil je dat het accent ligt op de natuur van de buitenplaatsen? Spreekt de geschiedenis van de landgoederen je meer aan? Of gaan er jonge kinderen mee op pad? We kunnen de wandeling aanpassen aan jouw wensen.

's-Gravelandse buitenplaatsen 

Boek een wandeling onder leiding van onze gids over één van de 's-Gravelandse buitenplaatsen; Schaep en Burgh, Boekesteyn en/of Bantam. Bezoek je deze buitenplaatsen dan start je bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek.

Het is ook mogelijk om samen met onze gids een wandeling te maken over de andere buitenplaatsen in 's-Graveland; Gooilust, Hilverbeek of Jagtlust. Ook een bezoek aan het Spanderswoud of het Corversbos is zeer de moeite waard.

Op pad met kinderen

Gaan er ook kinderen mee op pad? Dan kun je Struinen met de boswachter. Samen met de boswachter ga je op ontdekkingsreis over de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen Boekesteyn en Schaep en Burgh. Ontdek je wie de bewoners van het bos zijn en hoe zij leven. De boswachter weet antwoord op al je vragen. 

Hebben de kinderen na de wandeling met de boswachter nog energie over? Kom dan nog spelen in Speelnatuur van OERRR.

Café-restaurant Brambergen

Heb je zin om voor of na de wandeling iets te nuttigen? Dat kan bij restaurant Brambergen. Dit restaurant vind je achter het bezoekerscentrum en is dus goed te combineren met een groepsexcursie. Neem voor een reservering zelf contact op met café-restaurant Brambergen.

Aanvraag

Graag ontvangen we jouw aanvraag zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk 2 weken voor de gewenste datum.  Of het uitje door kan gaan hangt af van de beschikbaarheid van onze gidsen.

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek via e-mail: [email protected]. Je ontvangt dan een aanvraagformulier waarop je al je wensen kunt aangeven.

De kosten

We kunnen de wandeling aanpassen aan je wensen. Een tocht duurt circa 1,5 - 2 uur. De kosten voor een groepsexcursie overdag zijn:

  • Voor gezinnen en volwassenen: 140 euro per gids
  • Voor bedrijven: 250 euro per gids

Bestaat je gezelschap uit familie en/of vrienden en ben je lid van Natuurmonumenten? Dan krijg je ledenkorting. De kosten voor een gids zijn dan 98 euro in plaats van 140 euro.

Tarieven op aanvraag: avondexcursies en aanvragen van organisaties die zich primair inzetten voor een goed doel of volledig gerund worden door vrijwilligers.

Groepsgrootte

Per gids kunnen er maximaal 20 personen mee.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
  • Noordereinde 54b, 1243 JJ ’s-Graveland (NH)
  • (035) 656 3080
  • [email protected]
  • Verlaat de parkeerplaats bij de vlaggen van Natuurmonumenten en steek het bruggetje over. Het bezoekerscentrum bevindt zich aan de overzijde.

    NB Vanaf 1 februari 2022 betalen bezoekers van Boekesteyn die geen lid zijn van Natuurmonumenten een bijdrage voor parkeren. Leden kunnen gratis uitrijden met hun ledenpas. Kijk voor meer informatie op natuurmonumenten.nl/parkeerbijdrage

logo