Meivakantie in 's-Graveland

Heb je zin om in de vakantie lekker naar buiten gaan? Kom naar Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ’s-Graveland. Vier de lente!

Meivakantie

Beleef het begin van de zomer bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in 's-Graveland. Tijdens de meivakantie (30 april t/m 8 mei) is het bezoekerscentrum dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Op Koningsdag 27 april zijn wij de gehele dag gesloten.

Meivakantie2

Speurtochten

Vanaf het bezoekerscentrum kan je zelf op pad met verschillende speurtochten. Probeer bijvoorbeeld de lentespeurtocht! Fluit mee met de verliefde vogels, ontdek de mooiste kleuren en ga opzoek naar bloemen.

De allerjongste kinderen kunnen op pad met Kip Tika. Deze avontuurlijke boerderij kip laat je kennis maken met alle bewoners uit het bos.

De oudere kinderen kunnen opzoek naar aardkistjes. Met een kaart en coördinaten word het bos ontdekt.

Bekijk alle speurtochten

Speelnatuur van OERRR

Meer dan 0,5 hectare bomen, water, zand, bloemen, modder en beesten. Kom lekker spelen in de speelnatuur van OERRR bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek! Ontdek het zelf: hoe ben jij in het wild? 

Ontdek Speelnatuur van OERRR

Meivakantie3

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
  • Noordereinde 54b, 1243 JJ ’s-Graveland (NH)
  • (035) 656 3080
  • [email protected]
  • Verlaat de parkeerplaats bij de vlaggen van Natuurmonumenten en steek het bruggetje over. Het bezoekerscentrum bevindt zich aan de overzijde.

    NB Vanaf 1 februari 2022 betalen bezoekers van Boekesteyn die geen lid zijn van Natuurmonumenten een bijdrage voor parkeren. Leden kunnen gratis uitrijden met hun ledenpas. Kijk voor meer informatie op natuurmonumenten.nl/parkeerbijdrage

logo