Workshop vachtvilten op De Onlanderij

Workshop vachtvilten op De Onlanderij

Waar

De Onlanden

  Vertrekpunt

  De Onlanderij

  Kosten

  Volwassen
  • Normaal€ 105,00
  • Ledenprijs€ 95,00

  Nog plek beschikbaar!

  Activiteit

  Workshop vachtvilten op De Onlanderij

  Vilten vraagt om fysieke kracht omdat er met wol, water en zeep van meerdere lagen wol één geheel gemaakt word. Door Annemieke van Mooimiek word je tijdens de workshop de gehele dag begeleid. De horeca zal je tijdens de pauzes verzorgen met heerlijke gerechten gemaakt van biologische producten.

  De vachten komen van Drentse heideschapen met prachtige lokken. Het vilten zelf is een mindful proces en lukt altijd. Als je een beetje inspanning niet schuwt, dan is dit een hele leuke workshop. Waarbij je aan het einde van de dag met je eigen gemaakte kleed naar huis gaat!

  Om tien uur zal er gestart worden met koffie, thee en huisgemaakte taart bij De Onlanderij. Vervolgens zal de eerste ronde vilten van start gaan. Na deze eerste viltsessie zal de horeca een biologische lunch verzorgen in het restaurant. In de middag zal de tweede sessie vilten plaatsvinden en kan iedereen met zijn of haar eigen gemaakte vacht naar huis.

  Annemieke van Mooimiek zal je met haar vele ervaring begeleiden tijdens het hele viltproces. De workshop wordt buiten gegeven maar wel overdekt, hard werken met een prachtig uitzicht op De Onlanden!

  Tips:

  • Je werkt veel met water, trek kleding/schoeisel aan die hier goed tegen kunnen.
  • De workshop zal buiten plaatsvinden, kleed je hier goed op aan.
  • Neem een emmer, ton of vuilniszak mee, want je krijgt de vacht nat mee naar huis.

   

   Workshop vachtvilten op De Onlanderij

   za. 01 sep. 2018 - 10:00Nog 1 plek beschikbaar