Nieuws van de boswachter

Boswachterspiet komt naar De Onlanden

20 november 2015 | Maaike de Goeij

Sinterklaas is weer in het land en natuurlijk staat De Onlanderij in Eelderwolde ook in zijn boekje om te bezoeken. Wil jij iets in je schoen van de Sint? Kom dan op 27 november naar De Onlanderij en zet je schoen of laars alvast klaar voor Sint en Piet! Wie weet wat er voor je in zit straks!

Boswachterspiet komt naar De Onlanden

Sint weer in het land

De Sint heeft zijn boswachterspiet al naar Natuurmonumenten vooruit gestuurd. Hij is 27 november vanaf 15.00 uur op De Onlanderij. Je bent van harte welkom om samen met je ouders je schoen of laars klaar te zetten voor de Sint.

Laarsje opha

placeholder

len

Op 6 december mag je je schoen weer ophalen en zit er een leuke verrassing in. (Groot)ouders kunnen op 27 november en 6 december een kopje koffie of thee drinken met huisgemaakt lekkers in theehuis De Onlanderij. Het wordt vast koud, rondom de houtkachel in het theehuis is het gezellig toeven. Kom je ook?

Locatie

De boswachterspiet is vanaf 15.00 uur te vinden op de Madijk 1 in Eelderwolde. Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement. Koffie en thee in het theehuis zijn tegen betaling verkrijgbaar. Let op: kom je met de auto naar de Madijk 1, voer dan Borchsingel Eelderwolde in in je tom-tom. Op de Borchsingel staan borden naar De Onlanderij. Aanmelden is niet nodig.

Maaike de Goeij
logo