Nieuws van de boswachter

Lammetjesfeest op De Onlanderij

11 maart 2019 | Hanne-Wil Kievitsbosch

Natuurmonumenten organiseert op zondag 21 april en op maandag 22 april tijdens de Paasdagen wederom het succesvolle Lammetjesfeest op De Onlanderij te Eelderwolde. Een feest voor jong en oud waarbij je niet kunt ontkomen aan het voorjaar! Lammetjes, wilde bloemen, paaseieren, een strobak en heerlijke versnaperingen maken deze twee dagen tot een echt voorjaarsfeest. De entree voor leden is gratis, niet leden betalen een toegang van €1, -per persoon.

Lammetjesfeest2019

Kom voorjaar vieren!
De grote schuur op De Onlanderij staat dit jaar wederom vol met lammetjes en hun moeders. Je bent op zondag en maandag tijdens de Pasen van harte welkom van 10:00 tot 17:00 uur om de lammetjes een bezoekje te brengen, samen de speurtocht te doen of om een duik te nemen in het strobad.

Horeca Onlanderij
De Horeca op De Onlanderij zal tijdens het Lammetjesfeest op zondag 21 en maandag 22 april alleen geopend zijn in de schuur. Hier kunt u terecht voor een lekker kopje koffie of thee met huisgemaakt gebak, vers belegde broodjes of een lekkere pannenkoek. Het restaurant in het woonhuis zal tijdens het evenement gesloten zijn.

Kosten
Leden van Natuurmonumenten en OERRR mogen gratis naar binnen tijdens het Lammetjesfeest op De Onlanderij. Niet leden betalen €1,- per persoon. Word je ter plekke lid van Natuurmonumenten of OERRR? Dan mag je met het hele gezin gratis naar binnen en krijg je een leuke goodiebag vol met wilde bloemen mee naar huis! Kom genieten, onze vrijwilligers hebben weer een heus voorjaarstintje aan de grote schuur gegeven.

Locatie
De Onlanderij is gelegen aan de Madijk 1 te Eelderwolde. Navigeren naar Borchsingel 39, Eelderwolde. U kunt parkeren bij het Borchkwartier, is deze vol dan kunt u parkeren bij de Hoornseplas. Tijdens het Lammetjesfeest is het alleen mogelijk voor mindervaliden om te parkeren op de parkeerplaats van De Onlanderij.

Profielfoto HW
Hanne-Wil Kievitsbosch

Boswachter Communicatie & Beleven in Groningen en Noord-Drenthe

logo