Ga direct naar inhoud

Met een charter naar Marker Wadden

Ben je ondernemer met een eigen schip en breng je bezoekers naar Marker Wadden? Hier lees je waar je rekening mee moet houden en hoe je een plek aan de steiger kunt reserveren. Als charter kun je alleen naar Marker Wadden komen als je vooraf gereserveerd hebt. Het is ook mogelijk om een excursie bij te boeken.

Charters op Marker Wadden

Met een charter naar Marker Wadden

Ben je nieuw op deze pagina? In dit document lees je alles wat je weten moet als je met een charter naar Marker Wadden wil komen. Hier staan ook contactgegevens in. Wij raden je aan deze informatie goed door te nemen voordat je overgaat tot het maken van een reservering. 

Let op: deze pagina is alleen bedoeld voor ondernemers met een charterschip. Voor de pleziervaart werkt Natuurmonumenten niet op reservering. Lees hier meer als je privé met eigen (zeil)boot naar Marker Wadden gaat. 

Een plek aan de chartersteiger reserveren

De haven van Marker Wadden is het hele jaar geopend en heeft een chartersteiger die speciaal is aangelegd om charterschepen te kunnen ontvangen. Een plek aan de chartersteiger moet vooraf gereserveerd en afgerekend worden. Klik op onderstaande link, kies een datum en een beschikbaar tijdsslot, reken de reservering af en check je mailbox, want daarin ontvang je een bevestigingsmail.  

Boek een ligplaats voor een charter > 

 

Behalve een ligplaats ook een excursie reserveren

Als je een ligplaats hebt gereserveerd, is het tot een maand voor aankomst mogelijk om voor de groep een excursie bij te boeken. Je kiest dan dezelfde datum, hetzelfde tijdsslot en dezelfde groepsgrootte als die je bij het boeken van de ligplaats hebt gekozen. Ook de excursie kun je direct afrekenen en ook hiervoor ontvang je een reserveringsbevestiging in je mailbox. 

Boek een excursie voor een charter >

Marker Wadden entree