Groepsvaartocht Naardermeer

Een bedrijfsuitje, familiefeestje of met vrienden op pad? Kom varen op het Naardermeer

Groepsvaartocht Naardermeer TOL

Een familiefeestje of met vrienden op pad? Kom varen op het Naardermeer! Met een eigen fluisterboot en boswachter vaar je 2 uur tussen het wuivende riet, door kleine slootjes, en moerasbos en doorkruis je grotere plassen, begeleid door het gezang van talloze vogels. Ontdek oernatuur middenin de Randstad, ontdek het Naardermeer! 

Boek een groepsvaartocht

Een groepsvaartocht kun je boeken door contact op te nemen via het mail adres begooienvechtstr[email protected]. Vanwege Corona worden er op dit moment geen excursies georganiseerd. We hopen na 23 april weer te kunnen gaan varen. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden met de maatregelen die er zijn op het moment dat we weer kunnen gaan varen.  

Meer informatie

  • Om de maatregelen, waaronder 1,5 meter afstand op de boot te kunnen naleven is er op de boot plek voor 8 personen. 
  • Kosten voor het afhuren van een boot inclusief schipper bedragen €241,50,- voor leden en €345,- voor niet- leden.
  • Voor een optimale natuurbeleving varen we met open boten. Houd hier rekening mee met uw kleding keuze en zorg voor warme, en of regenkleding;
  • Aan boord zijn geen voorzieningen, bij het startpunt, Stadzigt, wel;
  • Honden zijn niet toegestaan op de boot.

Reguliere excursie

Tussen april en oktober zijn er dagelijks vaarexcursies op het Naardermeer. Vanwege Corona worden er op dit moment geen excursies georganiseerd. We hopen na 23 april weer te kunnen gaan varen. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden met de maatregelen die er zijn op het moment dat we weer kunnen gaan varen. Houd de agenda in de gaten voor de laatste update.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo