Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Groepsvaartocht Naardermeer

Een bedrijfsuitje, familiefeestje of met vrienden op pad? Kom varen op het Naardermeer

Groepsvaartocht Naardermeer TOL

Een bedrijfsuitje, familiefeestje of met vrienden op pad? Kom varen op het Naardermeer! Met een eigen fluisterboot en boswachter vaar je 2,5 uur tussen het wuivende riet, door kleine slootjes, en moerasbos en doorkruis je grotere plassen, begeleid door het gezang van talloze vogels. Afhankelijk van de tijd van het jaar breng je een bezoek aan de aalscholverkolonie of aan de eendenkooi. Ontdek oernatuur middenin de Randstad, ontdek het Naardermeer! 

Boek een groepsvaartocht

Vanaf april 2020 start het vaarseizoen. Hieronder staan de maanden weergegeven waarin er groepsvaartochten geboekt kunnen worden. Door op de betreffende maand te klikken kun je de beschikbare data en tijden bekijken. Via de aanmeld button kun je direct een groepsvaartocht boeken.

April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober

Let op: Als je een rolstoel mee aan boord wil, neem dan voordat je boekt contact op met de Ledenservice via: 035 – 655 99 55.

 

Meer informatie:

  • Je vaart met fluisterboot de Tol. Op de Tol is plek voor 27 personen. Wil je met meer personen varen? Bel dan met de Ledenservice: 035 – 655 99 55;
  • Kosten voor het afhuren van een boot inclusief schipper bedragen €241,50,- voor leden en €345,- voor niet- leden.
  • Voor een optimale natuurbeleving varen we met open boten. Houd hier rekening mee met uw kleding keuze en zorg voor warme, en of regenkleding;
  • Aan boord zijn geen voorzieningen, bij het startpunt, Stadzigt, wel;
  • Honden zijn niet toegestaan op de boot.

Reguliere excursie

Tussen april en oktober zijn er dagelijks vaarexcursies op het Naardermeer. Bekijk het diverse aanbod in de agenda.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo