Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Groepsvaartocht Naardermeer

Een bedrijfsuitje, familiefeestje of met vrienden op pad? Kom varen op het Naardermeer

Groepsvaartocht Naardermeer TOL

Een familiefeestje of met vrienden op pad? Kom varen op het Naardermeer! Met een eigen fluisterboot en boswachter vaar je 2,5 uur tussen het wuivende riet, door kleine slootjes, en moerasbos en doorkruis je grotere plassen, begeleid door het gezang van talloze vogels. Afhankelijk van de tijd van het jaar breng je een bezoek aan de aalscholverkolonie of aan de eendenkooi. Ontdek oernatuur middenin de Randstad, ontdek het Naardermeer! 

Boek een groepsvaartocht

Een groepsvaartocht kun je boeken door contact op te nemen via het mail adres [email protected]. Er kunnen vanwege Corona en de bijbehorende maatregelen maximaal 8 personen mee op de boot. 

Meer informatie

  • Om de maatregelen, waaronder 1,5 meter afstand op de boot te kunnen naleven is er op de boot plek voor 8 personen. 
  • Kosten voor het afhuren van een boot inclusief schipper bedragen €241,50,- voor leden en €345,- voor niet- leden.
  • Voor een optimale natuurbeleving varen we met open boten. Houd hier rekening mee met uw kleding keuze en zorg voor warme, en of regenkleding;
  • Aan boord zijn geen voorzieningen, bij het startpunt, Stadzigt, wel;
  • Honden zijn niet toegestaan op de boot.

Reguliere excursie

Tussen april en oktober zijn er dagelijks vaarexcursies op het Naardermeer. Bekijk het diverse aanbod in de agenda.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo