Ga direct naar inhoud

Vakantiewoning jachthuis Duin- en Kruidberg

Vakantiewoning Duin- en Kruidberg ligt midden in de Kennemerduinen. In het woeste duingebied waan je je even niet in het drukke Nederland. Boven je vliegen de meeuwen, Schotse hooglanders grazen langs de wandelpaden en in de verte zie je een damhert. Of je maakt een flinke wandeling langs de kust. En dat allemaal vanaf het moment dat je de deur uitloopt.

Duin en Kruidberg

Jachthuis Duin- en Kruidberg is een vrijstaande vakantiewoning die midden in de Kennemerduinen ligt. Het was vroeger de woning van de jachtopziener van het duingebied. In 2018 is de woning gerenoveerd waarbij hij is voorzien van luxe die je normaal alleen in een hotel tegenkomt. Met drie slaapkamers en twee badkamers is jachthuis Duin- en Kruidberg geschikt voor een groot gezin.

Eropuit

In Nationaal Park Zuid-Kennemerland is het ideaal om te wandelen of fietsen. Het gebied is zo uitgestrekt dat je er echt even helemaal uit bent. De kans is groot dat je een Schotse hooglander of damhert ziet. Zoek je graag het water op? Vanaf de vakantiewoning Duin- en Kruidberg zit je binnen een paar minuten op het strand bij IJmuiden.

Reserveer vakantiewoning Duin- en Kruidberg

Aantal personen: 6                     Wifi: nee

Aantal slaapkamers: 3               Huisdieren toegestaan: nee

Aantal badkamers: 2

Duin- en Kruidberg duinen
Duin- en Kruidberg wandelen

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  • Duin en Kruidberg, parkeerplaats bij Duin- en Kruidbergerweg 76