Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Groepsvaartochten Nieuwkoopse Plassen

Kom varen op de Nieuwkoopse Plassen! Met een fluitsterboot en boswachter vaar je 2 uur tussen de bloemrijke hooilandjes en moerasnatuur waar otters en lepelaars zich verschuilen. Doorkruis kleine slootjes en grote plassen. Ontdek de verborgen wereld van land en water waar purperreigers broeden en visdiefjes het water in duiken voor een snack.

Zonsopgang Nieuwkoopse Plassen

Een groepsvaartocht kost €300. Leden van Natuurmonumenten ontvangen €25 korting.
Ben je nog geen lid van Natuurmonumenten? Word hier lid en ontvang ook korting op groepsvaartochten, excursies en activiteiten!

  • De duur van de groepsvaartocht is 2 uur
  • De vaartocht vertrekt vanaf restaurant Tijsterman in Nieuwkoop
  • Bij annulering van de activiteit tot 14 dagen voorafgaande aan de activiteit zal 50% van het factuurbedrag in rekening worden gebracht. Hierna zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.

Wil je je aanmelden voor een groepsvaartocht? Mail dan naar [email protected]

Vermeld in de aanvraag je naam, e-mail adres, telefoonnummer, het aantal personen en een voorstel voor een datum en een tijd. Wil je een rolstoel mee aan boort? Vermeld dit dan duidelijk in de mail.

Wil je een vaartocht aanvragen voor een schoolklas? Kijk dan op deze pagina voor het aanbod en contact gegevens.

Tijdens het vaarseizoen staan er meerdere excursies per week gepland. Bekijk het diverse aanbod in de agenda.

Vaartocht Nieuwkoopse Plassen

Vaartocht Nieuwkoopse Plassen

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

Toegankelijkheid

Huisregels

logo