Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Duinpark ‘t Hof van Haamstede in Zeeland

Struin zo de Zeepeduinen in of wandel door het bos bij het imposante Slot Haamstede. Geniet van de Zeeuwse natuur op het autovrije vakantiepark Duinpark ‘t Hof van Haamstede op Schouwen-Duiveland. Met tien minuten fietsen ben je op het strand en in vijf minuten sta je in het toeristische dorpje Burgh-Haamstede.

Landal Duinpark't Hof van Haamstede

Autovrij vakantiepark in de duinen

Het rustige vakantiepark ligt in het duingebied en heeft een buitenzwembad. De bungalows zijn comfort, luxe of extra luxe en bieden ruimte voor 4 tot 13 personen. Direct naast het park zijn verschillende eetgelegenheden. Vlak bij het park is ook een golfbaan, een klimbos en Deltapark Neeltje Jans. 

Eropuit in de natuur van Schouwen-Duiveland

Op de vogelboulevard van Schouwen-Duiveland komen in de trekperiode soms wel 150.000 vogels per dag. In de Oosterschelde kun je zeehonden spotten en bij Haamstede vind je een slot met ommuurd bos. In dit gebied kun je heerlijk wandelen en fietsen. Neem een kijkje in het slot, of in de bunkers in de omgeving tijdens een van de excursies. 

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners