Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Résidence ‘t Hof van Haamstede bij Zeepeduin

Struin zo de Zeepeduinen in of wandel door het bos bij het imposante Slot Haamstede. Geniet van de Zeeuwse natuur vanuit je luxe vakantieverblijf op Résidence ‘t Hof van Haamstede. Kom heerlijk tot rust in de wellnessruimte op het terrein.

Landal Residence 'tHof van Haamstede

Luxe appartementen en een welness

Résidence ‘t Hof van Haamstede heeft comfortabele appartementen in een statig herenhuis. Er zijn ook ruime hoevewoningen voor 4 tot 6 personen. Sommige hoevewoningen hebben eigen wellnessfaciliteiten. Direct naast het park zijn verschillende eetgelegenheden. Vlak bij het park is ook een golfbaan, een klimbos en Deltapark Neeltje Jans.

Eropuit in de natuur van Schouwen-Duiveland

Op de vogelboulevard van Schouwen-Duiveland komen in de trekperiode soms wel 150.000 vogels per dag. In de Oosterschelde kun je zeehonden spotten en bij Haamstede vind je een slot met ommuurd bos. In dit gebied kun je heerlijk wandelen en fietsen. Neem een kijkje in het slot, of in de bunkers in de omgeving tijdens een van de excursies.

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid