Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Resort Haamstede bij Zeepeduinen

Struin zo de Zeepeduinen in of wandel door het bos bij het imposante Slot Haamstede. Geniet van de Zeeuwse natuur op het gloednieuwe vakantiepark Resort Haamstede op Schouwen-Duiveland. Met tien minuten fietsen ben je op het strand en in vijf minuten sta je in het toeristische dorpje Burgh-Haamstede.

Landal Resort Haamstede

Zeeuwse bungalows in de duinen

Het nieuwe vakantiepark met bungalows in Zeeuwse stijl ligt in het duingebied. De bungalows zijn voor 2 tot 12 personen. Het park is autovrij en rustig gelegen. Laat de kinderen lekker uitwaaien op de speelweide of op het strand. Direct naast het park zijn verschillende eetgelegenheden en niet ver van het vakantiepark kun je een balletje slaan op de golfbaan. Beleef avonturen in het klimbos en vergeet niet Deltapark Neeltje Jans te bezoeken.

Eropuit in de natuur van Schouwen-Duiveland

Op de vogelboulevard van Schouwen-Duiveland komen in de trekperiode soms wel 150.000 vogels per dag. In de Oosterschelde kun je zeehonden spotten en bij Haamstede vind je een slot met ommuurd bos. In dit gebied kun je heerlijk wandelen en fietsen. Neem een kijkje in het slot, of in de bunkers in de omgeving tijdens een van de excursies.

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners