Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Villapark Livingstone bij Zeepeduinen

Struin zo de Zeepeduinen in of wandel door het bos bij het imposante Slot Haamstede. Kom tot rust op vakantiepark Villapark Livingstone op het Zeeuwse Schouwen-Duiveland. Het park heeft zijn eigen visvijver. Met tien minuten fietsen ben je op het strand en het dorpje Burgh-Haamstede is op loopafstand.

Landal Villapark Livingstone

Vakantiepark met visvijver

Het rustige vakantiepark ligt in het duingebied en heeft een visvijver. De bungalows zijn comfort, luxe of extra luxe en bieden ruimte voor 4 tot 6 personen. direct naast het park zijn verschillende eetgelegenheden. Vlakbij het park is ook een golfbaan, een klimbos en Deltapark Neeltje Jans.

Eropuit in de natuur van Schouwen-Duiveland

Op de vogelboulevard van Schouwen-Duiveland komen in de trekperiode soms wel 150.000 vogels per dag. In de Oosterschelde kun je zeehonden spotten en bij Haamstede vind je een slot met ommuurd bos. In dit gebied kun je heerlijk wandelen en fietsen. Neem een kijkje in het slot, of in de bunkers in de omgeving tijdens een van de excursies van Natuurmonumenten.

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners