Ga direct naar inhoud

Vakantiewoning Zeemanshuus op Texel

Slaap in een pittoreske bungalow tussen de bomen en de vogels van Texel. Sla de deuren open en lees een boek in de tuin, die overloopt in het bos. Wandel naar het strand en ga op excursie. En bovenal: geniet en ontspan. Boek nu een verblijf in vakantiehuis Zeemanshuus.

Vakantiewoning Zeemanshuus in het bos op Texel

Bungalow in het bos op een Waddeneiland

Verscholen tussen de bomen van waddeneiland Texel ligt bungalow Zeemanshuus. Vroeger was dit vakantiehuisje van de familie Zeeman, vandaar de naam. Het ligt op de overgang van nat naar droog gebied, waardoor er in de lente en zomer een zee van bloemen te zien is. De vakantiewoning is gelijkvloers en heeft:

  • 1 slaapkamer met tweepersoons bed
  • 1 slaapkamer met twee enkele bedden
  • 1 badkamer
  • openslaande tuindeuren

Vogels spotten op Texel

Het huisje ligt midden in het bos. Texel staat bekend om de vele vogels die er leven of een tussenstop maken. In de rustige omgeving van de bungalow zul je zeker vele vogels spotten. Maak de fietstocht langs de vogelboulevard van Texel, de grootste van Europa. Je kan ook op excursie op De Schorren, waar lepelaars, meeuwen en eidereenden broeden. 

Vakantiewoningen bij Buitenleven Vakanties

Ontsnap aan de drukte van de bewoonde wereld en kom tot rust tussen de vogels op Texel. In verschillende gebieden van Natuurmonumenten kun je vakantiewoningen huren van Buitenleven Vakanties. Deze vakantiewoningen zijn altijd rustig gelegen. Kies bijvoorbeeld voor een monumentale boerderij, een eco lodge, een landhuis of zelfs een kasteel.

Boek nu een verblijf in Zeemanshuus op Texel bij Buitenleven Vakanties. 

 

Uitzicht vanuit vakantiewoning Zeemanshuus op Texel
Woonkamer van bungalow Zeemanshuus op Texel.