Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

De mooiste routes bij het water

Trek deze zomer de Nederlandse natuur in. Maak een tocht in een kano of roeiboot. Wandel langs een beek, rivier of plas. Bij het water kom je tot rust.

Update coronavirus: Je bent van harte welkom in onze natuurgebieden! Even uitwaaien en de gedachten verzetten in de natuur. Zeker in deze tijd is dat voor veel mensen heel belangrijk. Laten we er samen voor zorgen dat het mogelijk blijft. Bekijk hier de richtlijnen

Alle routes

Wat
Verfijn

Voor wie?

Geschikt voor

Straal

routes gevonden

Agenda

Waterbus
wo 05 aug
Varen

Zwerf je mee over de Beulakerwijde? - boek 1 plek voor 2 personen

Maak kennis met De Wieden vanaf de boot. Ervaar dit prachtige waterrijke veenweidegebied. De Waterbus neemt je mee voor een rondje van een uur dwars over de Beulakerwijde, één van de grootste meren van dit natuurgebied.

Varen door natuurgebied Botshol
wo 05 aug
Varen

Varen door natuurgebied Botshol

Ga mee op de twee uur durende boottocht dwars door het stille veengebied Botshol.

OERRR Watersafari
wo 05 aug
Op pad met kinderen

OERRR Watersafari over de Nieuwkoopse Plassen

Vaar tussen de watervogels, vang slootbeestjes en wandel over een onbewoond eiland in de Nieuwkoopse Plassen.

logo