Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Oerrr ontdek- en struintocht in De Wieden

Met een rugzak met onderzoeksmateriaal en een ontdekboekje volg je het laarzenpad.
Af en toe steek je het water over met een spannend pontje dat je zelf over het water trekt.

De struin- en ontdektocht kan de hele kerstvakantie gelopen worden tijdens de openingstijden van het bezoekerscentrum: dinsdag tot en met zondag van 12 - 16 uur; uitgezonderd Eerste Kerstdag en Oud en Nieuw.
Kom niet te laat, om de geleende materialen ook weer tijdens de openingstijden van het bezoekerscentrum in te kunnen leveren. Reken anderhalf uur voor de tocht.
Opgave vooraf is niet nodig voor de struin- en ontdektocht.

De kosten zijn 10,- voor niet leden en 7,- voor leden van Natuurmonumenten of Oerrr-leden.

trekpontje De Wieden
laarzenpad De Wieden

Meer OERRR activiteiten in de kerstvakantie:
Op 29 december kunnen kinderen vanaf 8 jaar komen wilgen knotten, wilgentenen vlechten en houtsnijden. Op 2 januari is er een huttenbouwmiddag. Begeleiding door ouders of andere volwassenen is noodzakelijk vanwege het gebruik van gereedschappen. Meer informatie en opgave voor 29 december of 2 januari via www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten.

Kerstvakantie activiteit voor volwassen:
De Winters ambacht wandeling over het laarzenpad wordt begeleid door een gids, die vertelt over het ambacht rietsnijden. Deze activiteit voor volwassenen is op 22 december van 12:30 - 15 uur. Meer informatie en opgave via www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo