Ga direct naar inhoud
Geopend vanaf 15 juni

Beachkiosk Blauwe Meer

  • Restaurant
Beachkiosk Blauwe Meer

Geniet van het Blauwe Meer

Ontdek onze vernieuwde kiosk aan het Blauwe Meer, waar je kunt genieten van heerlijke lokaal beachfood en verfrissende drankjes. Kom langs en ervaar het ultieme vakantiegevoel in de prachtige natuur van Leggelderveld.

Meer over Beachkiosk Blauwe Meer
 • Routes
 • Agenda
 • Over de locatie

  De Beachkioks Blauwe Meer serveert een breed assortiment aan lokale beachfood, drankjes en ijsjes. De volledig vernieuwde kiosk biedt een sfeervolle plek om te ontspannen na een verfrissende duik of een mooie wandeling in de natuur. Dit alles gelegen aan het schitterende Blauwe Meer in natuurgebied Leggelderveld.

  Kiosk Blauwe Meer

  De Beachkiosk

  Geopend vanaf 15 juni

  Onze gerechten zijn gemaakt van de beste lokale ingrediënten, zoals ambachtelijk brood van de dorpsbakker, verse groente van nabijgelegen boerderijen en huisgemaakte ijsjes van de Drentse Koe. We werken samen met lokale leveranciers om de beste kwaliteit en smaak te garanderen.

  IJS TEMP

  IJs van de ijsboederij

  Het Blauwe Meer, gelegen in het prachtige natuurgebied Leggelderveld, biedt kristalhelder water en witte zandstranden. Het gebied is een beschermd Natura2000 gebied, ideaal voor een ontspannen dag in de natuur. Geniet van wandelen, fietsen en natuurlijk zwemmen in dit serene landschap.

  Beachkiosk Blauwe Meer

  Agenda

  Bezoekersinformatie

  Bereikbaarheid

  Beachkiosk Blauwe Meer

  Nieuws van de locatie

  Direct naar

  Beachkiosk Blauwe Meer

  Wat wij hier doen

  Wat bedoelen we met 'Horeca Natuurlijk.'

  Natuurmonumenten doelt hiermee op de samenwerking met de meest natuurvriendelijke horecagelegenheden in onze prachtige gebieden. De menu's van het horeca-aanbod worden op duurzame wijze samengesteld en bestaan grotendeels uit streekproducten. Daarnaast ligt de focus op natuurbescherming en natuurbeleving in de directe omgeving. Of je nu een restaurant, gasterij, café zoekt of gewoon een gezellige plek om te ontspannen in de natuur, onze partners verwelkomen je graag.