Ga direct naar inhoud
Paviljoen de Posbank

Paviljoen de Posbank

  Paviljoen De Posbank en terras

  Paviljoen de Posbank

  Welkom bij Paviljoen de Posbank, jouw culinaire bestemming midden in de prachtige natuur van Nationaal Park Veluwezoom. Bij het Paviljoen geniet je van een heerlijke lunch, borrel of drankje geserveerd met een adembenemend uitzicht.

  Meer over Paviljoen de Posbank
 • Menu
 • Partijen
 • Routes
 • Agenda
 • Over de locatie

  Het Paviljoen de Posbank biedt niet alleen heerlijk eten, maar ook een betoverend uitzicht over de Veluwezoom. Als de zon schijnt is er een prachtig terras waar je de levendigheid van de Posbank meemaakt, terwijl je geniet van de natuur. En op de regenachtige dagen is het binnen heerlijk opwarmen en schuilen met de heide op de achtergrond.

  Interieur Paviljoen de Posbank

  Babyshower of High-Tea

  Omringd door heide en heuvels van de Posbank, geniet je van een zorgeloos en volledig verzorgd feest of partij. Laat jezelf en je gasten verwennen met heerlijke zoete en hartige lekkernijen, en verfrissende smoothies.

  Bekijk de mogelijkheden
  Babyshower Paviljoen de Posbank
  Paviljoen de Posbank

  Agenda

  Paviljoen de Posbank

  Nieuws van de locatie

  Direct naar

  Paviljoen de Posbank

  Wat wij hier doen

  Wat bedoelen we met 'Horeca Natuurlijk.'

  Natuurmonumenten doelt hiermee op de samenwerking met de meest natuurvriendelijke horecagelegenheden in onze prachtige gebieden. De menu's van het horeca-aanbod worden op duurzame wijze samengesteld en bestaan grotendeels uit streekproducten. Daarnaast ligt de focus op natuurbescherming en natuurbeleving in de directe omgeving. Of je nu een restaurant, gasterij, café zoekt of gewoon een gezellige plek om te ontspannen in de natuur, onze partners verwelkomen je graag.