Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Stroombroek in de Achterhoek

Geniet van de omgeving met oerbossen, middeleeuwse dorpjes, kastelen en landerijen. Vakantiepark Stroombroek ligt in De Achterhoek, vlakbij de grens met Duitsland en in de buurt bij Doetinchem.Wandel of fiets overdag in natuurgebied Bergherbos en kom ‘s avonds tot rust op het terras aan het water.

Landal Stroombroek

Bungalow in het bos

Het vakantiepark ligt bij het oerbos en aan een recreatieplas waar je kunt zwemmen en varen of zelfs waterskiën. De huisjes zijn voor 2 tot 6 personen. Bij het park zit een wellnesscentrum, gasten mogen hier gratis gebruikmaken van de sauna’s. Op het vakantiepark is een overdekt zwembad met peuterbad, een escaperoom, bowlingbaan en een indoor speeltuin. 

Kastelen en loopgraven

In de omgeving zijn nog veel sporen van het verleden. In natuurgebied Bergherbos vind je stuwwallen uit de IJstijd, een motte uit het jaar 1000 en loopgraven uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Hier kun je wandelen, fietsen en mountainbiken. Er is ook een buggyroute en een familieroute en spannende excursies voor jong en oud. Nog niet uitgekeken? Ontdek het gebied waar het Bergherbos onderdeel van is: Montferland. Voor de sportieve avonturiers is hier een uitdagende mountainbikeroute.  

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid