Ga direct naar inhoud
Op pad met kinderen

Lammetjesfeest op De Onlanderij

Lammetjesfeest op De Onlanderij

Waar

De Onlanden

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal: € 2,50
  • Ledenprijs: Gratis
Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal: € 2,50
  • Ledenprijs: Gratis
  • Gratis
Activiteit

Lammetjesfeest op De Onlanderij

Kom het voorjaar vieren!

Op Eerste en Tweede Paasdag (zondag 9 april en maandag 10 april) word je persoonlijk ontvangen door onze boswachters in de grote schuur op De Onlanderij. Er zijn volop activiteiten te doen zoals vogels spotten, paaseieren zoeken of het trotseren van de wildernisbaan. Uiteraard zullen de lammetjes en hun moeders niet ontbreken. 

Let op: Tickets zijn alleen bij de deur verkrijgbaar, er is geen online verkoop voor dit evenement.

Horeca Onlanderij

Buiten zijn maakt hongerig en daarom zorgt De Onlanderij voor een lekker kopje koffie of thee met heerlijk huisgemaakt gebak of vers belegde broodjes. Het restaurant in het woonhuis zal tijdens het evenement gesloten zijn. De grote schuur en de horeca zijn tijdens de Paasdagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Kosten

Leden van Natuurmonumenten en OERRR mogen gratis naar binnen tijdens het Lammetjesfeest op De Onlanderij. Niet leden betalen €2,50 per persoon. Word je ter plekke lid van Natuurmonumenten of OERRR? Dan mag je met het hele gezin gratis naar binnen en krijg je een leuke goodiebag vol met voorjaarsvreugde mee naar huis! Kom samen genieten, onze vrijwilligers hebben weer een heus voorjaarstintje aan de grote schuur gegeven.

Parkeren

De Onlanderij is gelegen aan de Madijk 1 te Eelderwolde. Navigeren naar Borchsingel 39, te Eelderwolde. U kunt parkeren bij het Borchkwartier, is deze parkeerplaats vol dan kunt u parkeren bij de Hoornse plas. Tijdens het Lammetjesfeest is het alleen mogelijk voor mindervaliden om te parkeren op de parkeerplaats van De Onlanderij i.v.m. de beperkte ruimte.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    De Onlanderij