Ga direct naar inhoud
Nieuws van de boswachter

Natuurmonumenten nodigt omwonenden uit om mee te praten over de plannen van De Onlanderij

19 januari 2022 | Hanne-Wil Kievitsbosch

Natuurmonumenten heeft eerder bijeenkomsten geprobeerd te organiseren voor omwonenden, maar vanwege de maatregelen rondom het Corona-virus zijn deze meerdere malen geannuleerd. Om toch in gesprek te kunnen gaan met elkaar organiseert Natuurmonumenten in de week van 31 januari tot en met 4 februari meerdere gespreksmomenten voor omwonenden waar per huishouden op ingetekend kan worden.

Onlanderij

Inloopochtend Speelnatuur Kardinge

Op zaterdag 29 januari organiseert Natuurmonumenten een inloopochtend bij Speelnatuur Kardinge. Tussen 10:00 en 12:00 uur bent u  deze dag van harte welkom om (samen met uw kinderen!) te ervaren en beleven wat speelnatuur van OERRR precies inhoud en hoe de speelnatuur op De Onlanderij er ongeveer uit zal komen te zien.

Gesprekken omwonenden
Natuurmonumenten wil graag in gesprek met omwonenden over de plannen voor de locatie. Tijdens deze gesprekken worden de plannen toegelicht en kunnen omwonenden aangeven wat er voor de omgeving belangrijk is. Deze gesprekken zullen plaatsvinden per huishouden volgens de geldende corona-maatregelen. De informatie uit deze gesprekken zal worden meegenomen in een uiteindelijk haalbaar plan voor De Onlanderij.

Onlanderij

Tijd
Vanaf maandag 31 januari tot en met vrijdag 4 februari hebben omwonenden de mogelijkheid om overdag in gesprek te gaan met Natuurmonumenten. Na aanmelding zal er een tijdstip afgestemd worden.

Locatie
De gesprekken zullen plaatsvinden op De Onlanderij in de boswachter Bartschuur.

Aanmelden
Wilt u in gesprek met Natuurmonumenten? Geef u dan op door  uw naam, telefoonnummer en e-mailadres te mailen naar [email protected]. Na aanmelding zal er gezamenlijk naar het juiste moment gekeken worden. Aanmelden kan tot en met maandag 24 januari i.v.m. het inplannen van de gesprekken.

Vragen
Heeft u nog vragen over deze uitnodiging? Stel deze gerust via [email protected].

Profielfoto HW
Hanne-Wil Kievitsbosch

Boswachter Communicatie & Beleven in Groningen en Noord-Drenthe