Vergaderen op de Veluwe bij Ermelo

Tussen Putten en Ermelo, op nog geen kwartier rijden van Harderwijk ligt het gezellige Theehuis van Natuurmonumenten. Wandel door de bossen en langs de historische bezienswaardigheden. Een afwisselende en rustige omgeving zorgt voor een frisse blik. Deze vergaderlocatie is ideaal voor een heisessie.

Theehuis Oud Groevenbeek

Faciliteiten in Het Theehuis

Tussen Putten en Ermelo, op nog geen kwartier rijden van Harderwijk ligt het gezellige Theehuis van natuurmonumenten.

Het Theehuis biedt met in achtneming van de 1,5 meter maatregel ruimte aan maximaal 20 personen. De volgende faciliteiten zijn beschikbaar:

 • wifi
 • flip-over
 • de vergaderruimte is beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (overige dagen is het theehuis open voor publiek)

Voor een boeking kunt u een mail sturen aan [email protected]

Pauze in de natuur

Op een locatie als Oud Groevenbeek is het bijna onweerstaanbaar om een wandeling te maken en even een frisse neus te halen. Maak bijvoorbeeld de korte wandeling naar de villa en de druivenkas.

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Heeft u nog vragen over de locatie?
Neem contact op met onze beheereenheid op de Noordwest Veluwe 
[email protected] of 0577-40 77 89

vergaderen Veluwe Putten

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Theehuis Oud Groevenbeek
 • Putterweg 238, 3851 VG Ermelo (GD)
 • 0577-40 77 89
 • [email protected]
 • Parkeerplaats Bosbad PuttenZuiderveldweg 6, 3881 LJ Putten (GD)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Theehuis Oud Groevenbeek: Keer terug in de richting van de ingang van de parkeerplaats. Ga bij het toegangshuisje van het zwembad niet naar binnen maar volg het voetpad langs het hek. Sla linksaf de Putterweg in. Theehuis Oud Groevenbeek ligt na 500 meter aan de rechterhand, naast de Speelnatuur van OERRR.

  Parkeerplaats PutterwegWatervalweg, 3851 VG Ermelo (GD)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Theehuis Oud Groevenbeek: Volg vanaf de parkeerplaats de Watervalweg het bos in en sla na 400 meter linksaf de Groevenbeeklaan in. Theehuis Oud Groevenbeek ligt na nog eens 450 meter aan de linkerhand naast de Speelnatuur van OERRR.

   

  Parkeerplaats PutterwegWatervalweg, 3851 VG Ermelo (GD)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Theehuis Oud Groevenbeek: Parkeer op een van de twee plaatsen voor rolstoelgebruikers en volg de Watervalweg het bos in. Sla na 400 meter linksaf de Groevenbeeklaan in. Theehuis Oud Groevenbeek ligt na nog eens 450 meter aan de linkerhand naast de Speelnatuur van OERRR.

Toegankelijkheid

Praktisch

logo