Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vergaderen op de Veluwe bij Ermelo

Tussen Putten en Ermelo, op nog geen kwartier rijden van Harderwijk ligt het gezellige Theehuis van Natuurmonumenten. Wandel door de bossen en langs de historische bezienswaardigheden. Een afwisselende en rustige omgeving zorgt voor een frisse blik. Deze vergaderlocatie is ideaal voor een heisessie.

Theehuis Oud Groevenbeek

Faciliteiten in Het Theehuis

Tussen Putten en Ermelo, op nog geen kwartier rijden van Harderwijk ligt het gezellige Theehuis van natuurmonumenten.

Het Theehuis biedt biedt ruimte aan 20 tot 30 mensen, of in theateropstelling aan 40 mensen. De volgende faciliteiten zijn beschikbaar:

  • wifi
  • flip-over
  • de vergaderruimte is beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (overige dagen is het theehuis open voor publiek)

Voor een boeking kunt u een mail sturen aan [email protected] 

Pauze in de natuur

Op een locatie als Oud Groevenbeek is het bijna onweerstaanbaar om een wandeling te maken en even een frisse neus te halen. Maak bijvoorbeeld de korte wandeling naar de villa en de druivenkas.

Duurzame arrangementen

Bij een vergadering hoort natuurlijk ook koffie en thee. Sluit een arrangement af met biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. Op verzoek is het mogelijk om een lunch te boeken. Die is altijd gezond en zo veel mogelijk lokaal geproduceerd.

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Heeft u nog vragen over de locatie?
Neem contact op met onze beheereenheid op de Noordwest Veluwe 
[email protected] of 0577 407 789

vergaderen Veluwe Putten

Voor een offerte of een reservering kunt u mailen naar [email protected]

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

Toegankelijkheid

Praktisch

logo