Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Hardlopen

Kennismaking met trailrunning

Kennismaking met trailrunning

Waar

Mookerheide

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 12,50
  • Ledenprijs€ 8,75

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Kennismaking met trailrunning

Hou je van natuur? Ren je graag lange afstanden en ben je niet vies van smalle paadjes, zandheuvels en modder? Maak dan 7 maart op deze fantastische manier kennis met trailrunnen op het Landgoed Mookerheide. 

Ga op pad met een ervaren trailrunner en krijg onderweg tips over het rennen op verschillend ondergronden, stijgen en dalen. 

Heb jij enige basisconditie maar vooral zin in een leuk en sportief, tweeënhalf uur durend avontuur? Ren dan 10 kilometer met ons mee door de prachtige natuur van het Landgoed. Uiteraard is er een verzorgde pauze. 

Praktische informatie
De boswachter van Natuurmonumenten neemt je om 10:00 uur mee vanaf de parkeerplaats bij het jachtslot op Landgoed Mookerheide.  Graag een kwartier van tevoren aanwezig. De activiteit duurt tot ongeveer 12.30 uur. Er kunnen maximaal 15 mensen mee. Wil je ook mee? Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!

Door jouw deelname aan deze excursie steun je het behoud van de natuur op Landgoed Mookerheide.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo