Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

We hebben genoten van deze excursie'

19 februari 2015 | Ank van Ravenswaaij

Bezoekerscentrum Veluwezoom ontving laatst een bedankje van een enthousiaste excursie deelnemer. Het bericht ging vergezeld van een aantal prachtige foto's die ze onderweg had gemaakt. Een mooie pluim voor excursieleiders Karin en Henk!

We hebben genoten van deze excursie'

Henriette liep onlangs mee met de IJslandse paarden excursie in Nationaal Park Veluwezoom. Excursieleiders Henk en Karin wisten de paarden te vinden en vertelden onderweg hoe deze grazers in Nationaal Park Veluwezoom er voor zorgen dat de hei open blijft en ook zorgen voor de nodige variatie in de bossen van dit natuurgebied.

placeholder

Fotograaf: Rob DoolaardMaak het mee!

Wil je ook eens mee op excursie in Nationaal Park Veluwezoom, of een van onze andere prachtige gebieden? Kijk hier voor een overzicht!

Ank van Ravenswaaij
Ank van Ravenswaaij
logo