Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Avondexcursie naar Tij op Scheelhoek

Avondexcursie naar Tij op Scheelhoek

Waar

Scheelhoek

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 10,00
  • Ledenprijs€ 7,00
Kinderen
  • Normaal€ 5,00
  • Ledenprijs€ 3,50
  • € 3,50

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Avondexcursie naar Tij op Scheelhoek

Tij is het nieuwe vogelobservatorium op Scheelhoek. Bezoek dit bijzondere gebouw en geniet van de vogelwereld er omheen.

 

Unieke kans!

De Scheelhoek is normaal gesloten voor publiek. Maar tijdens deze wandeling naar en bezoek van Tij laten we jou genieten van dit natuurgebied. Een unieke natuurbelevenis!

Vogels

De wandeling alleen al is een belevenis. Door een vochtig buitendijks gebied met loopplanken bereiken we Tij. Van daaruit een weids uitzicht over het Haringvliet. Op eilandjes is het daar in het voorjaar een drukte van jewelste. Sterns en meeuwen broeden er met duizenden paren. Maar ook kluten, brandganzen en plevieren.

En uiteraard dat bijzondere vogelobservatorium! In Tij staat een ook prachtige Swarovski telescoop om vogels van nabij te bewonderen.

Tips van de boswachter

Neem je verrekijker mee

Trek stevige, dichte wandelschoenen aan

Trek warme kleding aan en een lange broek

De wandeling is geschikt voor kinderen ouder dan 6 jaar

De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur, afstand is 2 km

Honden kunnen helaas niet mee

Je kunt gratis parkeren

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo