Ga direct naar inhoud

Duurzaam vergaderen in Haarle bij De Sprengenberg

Op een half uur rijden van Deventer, Zwolle en Almelo kun je vergaderen met uitzicht op historische akkers, omringt door bossen en heuvelachtige, uitgestrekte heidevelden. Bij Herberg De Pas vergader je op een authentiek Sallands boerenerf. Vanaf hier wandel je landgoed De Sprengenberg op, onderdeel van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug.

Binnenkant De Pas

Op een half uur rijden van Deventer, Zwolle en Almelo, tref je Herberg De Pas. Een mooie locatie voor een inspirerende vergadering, teambuilding of brainstormsessie. Het ligt in het natuurgebied De Sprengenberg. Er zijn twee vergaderruimten: de Potstal en de Natuurschuur.

 

Vergaderen bij Erve de Pas

Vergaderruimte de Potstal

vergaderen in informatieschuur De Pas

Vergaderruimte de Natuurschuur

Faciliteiten

De vergaderzalen hebben de volgende faciliteiten:

  • Beamer en (LCD)scherm
  • Draadloos internet
  • Flipover en vergaderkoffer

Je kunt zelf koffie en cappuccino maken en er staan karaffen water, koekjes, mueslirepen en fruit klaar.

Prijzen en capaciteit

  • Potstal: vanaf 95,- per dagdeel / 16 personen
  • De Natuurschuur: vanaf 85,- per dagdeel / 8 personen

Pauze in de natuur

Tijdens alle seizoenen is het genieten in natuurgebied De Sprengenberg. Ga daarom tussen het vergaderen door even de natuur in om een frisse neus te halen. Vanaf Herberg De Pas starten diverse wandelroutes. Of boek direct een wandeling met de boswachter bij het vergaderarrangement. Laat je door deze ervaren gids meevoeren door het bos en over de heide en dompel je onder in de verhalen over het ontstaan van dit unieke gebied.

 

Sallandse Heuvelrug met uitgestrekte vergezichten heide bos en bloeiende rododendrons

De Sprengenberg, onderdeel van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug

Duurzame arrangementen

In de herberg houden we van puur en eerlijk eten zonder fratsen! Allemaal smaakvol en ambachtelijk bereid met de mooiste producten uit de streek. Bij voorkeur biologisch en met ingrediënten die het seizoen te bieden heeft. Want waarom zou je iets van ver halen als we lokaal de lekkerste ingrediënten hebben?

 

Lunch Herberg de Pas

Geniet van puur en eerlijk eten uit de streek!

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen! 

Boek een vergadering

Lees hier meer over Herberg De Pas. Neem voor boekingen en informatie contact op met: [email protected] of (0548) 853 036.

Bereikbaarheid locatie

Deze vergader locatie is te bereiken met openbaar vervoer. Het is ongeveer 8 minuten lopen vanaf de bushalte. Check een reisplanner voor actuele informatie.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid