Bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum Veluwezoom

Kinderfeestjes Gelderland

Vier je verjaardag bij Natuurmonumenten in Gelderland! Je kunt kiezen uit:

 

NB: De feestjes zijn alleen boekbaar voor een dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

Kabouterfeest

Word je 4 of 5 jaar? Haal dan snel de knapzak van een van onze kabouters op. Als er een jarige in de buurt is beginnen de neuzen van de kabouters te kriebelen en weten ze dat het weer tijd is voor een leuk feest! Langs een uitgezet pad staan paddenstoelen. Met de knapzak erbij gaan jullie bij iedere paddenstoel iets leuks doen. Onderweg kom je langs een echt kabouterhuisje! En… de jarige krijgt een cadeautje.

 

TOVERFEEST

Word je 6 of 7 jaar zet dan de toverhoed op. De boswachter van Nationaal Park Veluwezoom is verdrietig omdat de bijzondere Fonkelkonkelkikker per ongeluk onzichtbaar getoverd is. Het lukt de boswachter niet om hem terug te toveren. Willen jullie dat voor hem proberen? Door in het bos het toverpad te volgen en op magische plekken verschillende opdrachten uit te voeren, lukt het jullie misschien wel alles te verzamelen wat nodig is om de juiste toverdrank te maken en de Fonkelkonkelkikker weer zichtbaar te toveren.
Als het jullie lukt, krijgen jullie na afloop het toverdiploma!

 

Geheimzinnige schatkist

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar? Ga met je vriendjes op zoek naar natuurschatten én naar een code. Met deze code en een sleutelbos kun je een geheimzinnige schatkist openen. En wat daar in zit? De geheimzinnige schatkist waar het allemaal om draait is enige tijd geleden gevonden door een van de boswachters. Er wordt beweerd dat de schatkist van een geheimzinnige kluizenaar is geweest. Niemand weet wat voor schatten hij erin bewaard heeft...

   

word nu lid